Καρούντζος προς τους δημοσιογράφους

Εκτύπωση

Καρούντζος προς τους δημοσιογράφους
 

  • Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούντζος σήμερα ανέφερε:

5/1/10

Ερ.
Σήμερα το πρωί κατατέθηκε στη Βουλή μια ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό που σας αφορά άμεσα. ?Έχει να κάνει με την υπόθεση του Ελαφονησίου και την αδειοδότηση που έγινε για την λειτουργία μιας τουριστικής επιχείρησης από την προηγούμενη ηγεσία της Περιφέρειας. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κριτσωτάκης ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς μέσω εσάς να ανακληθεί αυτή η απόφαση.
Το έχετε εξετάσει;
Απ. Από την στιγμή που φτάνει οποιαδήποτε υπόθεση στην Βουλή , η Βουλή είναι ο Ναός της Δημοκρατίας, και όλες οι υποθέσεις εξετάζονται ενδελεχώς.
Ερ. Είχατε μια συνάντηση με τον υπουργό τον κ. Ρέππα. Να περιμένουμε την άφιξή του τις επόμενες ημέρες και ποιοι ήταν οι βασικοί άξονες της συζήτησης που είχατε;
Απ. Είπα τις απόψεις μου στον κ. Ρέππα και για πρώτη φορά βλέπω μια πολύ μεγάλη σοβαρότητα από τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με προσωπική εντολή προς τους υφυπουργούς και τους Γενικούς Γραμματείς . Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί ήδη μαζί με τους κ. Βουλευτές και τους Νομάρχες έχει γίνει μια πολύ σημαντική δουλειά και καλή προεργασία. Εγώ απλά προσθέτω ένα λιθαράκι σ αυτήν την διαδικασία και πιστεύω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις γι αυτό το θέμα.
Ερ. Το θέμα του Αποσελέμη κινδυνεύει με απένταξη;
Απ. Είμαι αισιόδοξος.« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία