Λέσχη Αρχιμαγείρων & Νομάρχης

Εκτύπωση

Λέσχη Αρχι-μαγείρων & Νομάρχης

  • ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

5/1/10

Τον Νομάρχη Ρεθύμνου και Πρόεδρο του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκε σήμερα το προεδρείο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Χάρος Ζώης, Πρόεδρος, Παπαδάκης Νίκος, Γραμματέας και Τσιντάρης Γιώργος, Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης καθώς και η κα Νόβακ Ζωή, Διευθύντρια του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας.

Οι εκπρόσωποι της Λέσχης ενημέρωσαν τον κ. Παπαδάκη για το έργο και την προσφορά της Λέσχης στην προβολή και ανάδειξη της Κρητικής Κουζίνας και Διατροφής ενώ συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας στο πλαίσιο των δράσεων του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας.

Τονίστηκε ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης θα έχει στενή συνεργασία με τον φορέα που δημιούργησαν οι τέσσερις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις για την ανάδειξη της Κρητικής Κουζίνας, καθώς και ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο δεδομένης της μακράς εμπειρίας και μεγάλης τεχνογνωσίας της στα ζητήματα της Κρητικής Γαστρονομίας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης θα καταθέσει στον Νομάρχη Ρεθύμνου τις προτάσεις της για δράσεις, που θα μπορούσαν να διοργανωθούν σε συνεργασία με το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας αλλά και την Νομαρχία Ρεθύμνου για την ανάδειξη της Παραδοσιακής Κρητικής Κουζίνας και των τοπικών προϊόντων.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία