Το τελευταίο αντίο στο Νίκο Κακαουνάκη

Εκτύπωση

Το τελευταίο αντίο στο Νίκο Κακαουνάκη
 

  • Άλλος ένα δικός μας έφυγε! Αποκλειστικές πληροφορίες της Ρ.Α.
  • Μετά τον θάνατο του εκδότη Χρίστου Λαμπράκη και σε διάστημα ολίγων μόνο ημερών, ένας ακόμα "Κρητικός" Εκδότης Δημοσιογράφος έφυγε από κοντά μας.
  • Κηδεύεται το μεσημέρι στο Καστέλι Χανίων.

         2/1/2010

του Βασίλη
Κασιμάτη

Στις 3 μεσημέρι σήμερα θα γίνει στο Καστέλι Χανίων Κρήτης η κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Κακαουνάκη.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Καστελίου και η ταφή στο Κοιμητήριο Παρθενώνας.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Νίκου Κακαουνάκη, με επιστολή της στα Νέα, που δημοσιεύθηκε
κολονοσκόπηση
και στο Καρφί, διατυπώνει σειρά ερωτημάτων για το πώς μία «επέμβαση ρουτίνας» οδήγησε στον θάνατο τον άνθρωπό τους.
Η "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ" εξασφάλισε κατά αποκλειστικότητα, δηλώσεις γιατρού της νοσηλευτικής μονάδας του Ευαγγελισμού, όπου σύμφωνα με τον ιατρό, ο θάνατος του Νίκου Κακαουνάκη οφείλεται σε λάθος χειρισμό του θεράποντος ιατρού του και στην απόφαση να προχωρήσει σε αφαίρεση πολύποδα με εγχειρητική επέμβαση και όχι με κολονοσκόπηση. Εκεί εντοπίζεται και η αρχή του κακού, όπου σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές της εφημερίδας μας, εάν είχε αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση για κάτι τόσο απλό όσο η αφαίρεση πολύποδα με κολονοσκόπηση θα είχε ενδεχομένως αποφευχθεί και το μοιραίο καθόσον δεν θα έμπαινε ο διαπρεπής εκδότης & δημοσιογράφος σε χειρουργείο.

Όπως αναφέρει όμως και η οικογένεια του εκλιπόντος «την απλή επέμβαση ρουτίνας ακολούθησαν τρία χειρουργεία σε 15 μέρες, με λανθασμένες εκτιμήσεις και ατυχείς χειρουργικούς χειρισμούς».
Η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» προχωρά στην εξέταση του φακέλου νοσηλείας του Νίκου Κακαουνάκη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίστηκε σωστά κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Κακαουνάκης είχε εισαχθεί πριν από ένα περίπου μήνα στο εν λόγω νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης πολύποδα στο παχύ έντερο.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρουσιάστηκαν επιπλοκές και η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε σταθερή επιδείνωση.
Ύστερα από αίτημα συγγενών του διακομίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, όπου κατέληξε στις 9 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε ηλικία 71 ετών.


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία