30χρονος Ρεθεμνιώτης έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό 20 μέτρων

Εκτύπωση

30χρονος Ρεθεμνιώτης έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό 20 μέτρων

  • Νοσηλεύεται με ελαφριά τραύματα στο γενικό νοσκομείο
  • Τον «έσωσαν» τα βάτα σύμφωνα με τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου

      29/12/09

της Μαρίας
Καλογεράκη
Άγιο είχε βοηθό ένας 30χρονος Ρεθεμνιώτης, ο οποίος χθες τα ξημερώματα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων.
Λίγο μετά τις 5 και μισή τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο νεαρός άνδρας, ο οποίος νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες δούλευε σε γνωστή ταβέρνα στους Αρμένους, ενώ κινούνταν στην επαρχιακή οδό με κατεύθυνση το Ρέθυμνο, στην περιοχή Τρία Μοναστήρια, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του και να πέσει σε γκρεμό 20 περίπου μέτρων.

Ο ίδιος έχοντας τις αισθήσεις του κάλεσε την πυροσβεστική υπηρεσία Ρεθύμνου και οι άνδρες της υπηρεσίας έφθασαν άμεσα στο σημείο.
«Χθες το πρωί στις έξι παρά τέταρτο η υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας, συγκεκριμένα είχε πέσει ένα ΙΧ όχημα στο φαράγγι στα Τρία Μοναστήρια στον δρόμο προς Αρμένους και πήγαμε να το ανασύρουμε.
Όταν πήγαμε δεν φαινόταν τίποτα, είχε πέσει μέσα σε βάτα στα 20 μέτρα περίπου. Αν δεν ήταν τα βάτα θα κατέληγε στα 100 μέτρα
», σημείωσε ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρκουλάκης.  

Ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται με ελαφριά τραύματα στη μέση και στον αυχένα στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία