Δελτίο Τύπου του συλλόγου Ειδικευόμενων Ιατρών Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου του συλλόγου Ειδικευόμενων Ιατρών Ρεθύμνου

  • Έντονη διαμαρτυρία προς τη διοίκηση του Γ.Ν. Ρεθύμνου, για την εκ νέου περικοπή δεδουλευμένων εφημεριών για το μήνα Νοέμβριο 2009

24/12/09

"Είμαστε στη δυσάρεστη θέση τις μέρες που όλοι γιορτάζουν και που οι περισσότεροι από εμάς θα χρειαστεί να εφημερεύουν για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε οσους το χρειαστούν, να καταγγείλουμε για ακόμα μια φορά τη διοίκηση του Γ.Ν. Ρεθύμνου αφού με βάση την ενημέρωση μας από την ιατρική υπηρεσία και τη μισθοδοσία του νοσοκομείου μας, για μια ακόμα φορά μετά την απόπειρα περικοπής της πληρωμής πραγματικά δεδουλευμένων εφημεριών των μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου από ειδικευόμενους, μαθαίνουμε ότι σήμερα αποστέλλονται οι εφημερίες Νοεμβρίου προς έγκριση από την επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου με την περικοπή εκ νέου από αυτές μιας πραγματικά δεδουλευμένης εφημερίας από τους ειδικευόμενους.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ενημερώσει πολλές φορές τους διοικούντες στο νοσοκομείο καθώς και την κοινή γνώμη της πόλης μας για τους λόγους για τους οποίους είναι απαράδεκτη μια τέτοια ενέργεια ειδικέ ενάντια σε ειδικευόμενους γιατρούς πέραν του σαφέστατου παράνομου της πράξης.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους πολίτες πως εάν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, μια τέτοια κίνηση θα πυροδοτήσει εκ νέου την έναρξη κινητοποιήσεων προς κάθε κατεύθυνση από πλευράς του συλλόγου μας.
Θέτουμε λοιπόν εκ νέου προ των ευθυνών τη διοίκηση του νοσοκομείου για τις πράξεις της και τις συνέπειες που θα έχουν αυτές στη ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου
".

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία