Όλγα: Επιταγή δίχως αντίκρισμα, οι προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης

Εκτύπωση

Όλγα: Επιταγή δίχως αντίκρισμα, οι προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης 

  • Η Βουλευτής κ. Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν χθες, καλεσμένη της εκπομπής "Πρωινό Δελτίο" του Μελωδία 102,7 FM.

       24/12/09

του Βασίλη
Κασιμάτη
Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν χθες το πρωί στις 09.30 καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» (09.30) του Μελωδία 102,7 στα FM.

Με την Βουλευτή σε πολύ φιλικό κλίμα, αρχικά συζητήθηκε το θέμα της καταψήφισης του κυβερνητικού  Προϋπολογισμού 2010 από την Ν.Δ., καθώς και το προσωπικό της στίγμα βάση των δηλώσεων αλλά και της σχετικής ομιλίας της στη Βουλή.

Η κ. Κεφαλογιάννη υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει δείξει ένα πρόσωπο ολιγωρίας σε όλα τα επίπεδα με ανύπαρκτη στελέχωση ειδικών γραμματειών σε μεγάλα υπουργεία και υπηρεσίες όπως παραδειγματικά ανέφερε και την ΔΕΠΑΝΟΜ, θέμα που αφορά και το πάγωμα της παράδοσης της νέας πτέρυγας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα και σχετικά με την καταψήφιση του προϋπολογισμού 2010, η κ. Κεφαλογιάννη είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε μια προεκλογική «επιταγή» στον Ελληνικό λαό την οποία όπως αποδεικνύεται στις μέρες μας, αδυνατεί να εξαργυρώσει.

Είπε μάλιστα ότι : « ... η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου δεν τολμάει να πραγματοποιήσει τις αρχικές δεσμεύσεις που έλαβε ενώπιον του Ελληνικού λαού διότι απλούστατα είναι πρακτικά αδύνατο να υλοποιηθούν, ιδιαίτερα οι οικονομικές υποσχέσεις & ελαφρύνσεις που έδωσε, στο περιβόητο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών».


Στα τοπικά ζητήματα η Βουλευτής ανέφερε ότι τόσο η υπόθεση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, όσο και η ανέγερση του νέου Νομαρχιακού Νοσηλευτικού ιδρύματος του Ρεθύμνου, έχουν μπει «στας καλένδας» ενισχύοντας την προ ημερών κατατεθειμένη άποψή της ότι : « ... δεν πάμε καλά !».
Κατηγόρησε την τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού τόσο σε επίπεδο Νομαρχίας όσο και Δήμου Ρεθύμνης για μη εξεύρεση κατάλληλων λύσεων στα τοπικά φλέγοντα ζητήματα.

Ιδιαίτερη ανησυχία έδειξε η κ. Κεφαλογιάννη στην ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας σε τοπικό επίπεδο, παρότι από ότι μας είπε η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου κάνει ότι είναι « ...ανθρωπίνως δυνατό».
Η σοβαρή όμως έλλειψη σε ανθρώπινο ένστολο δυναμικό στο Ρέθυμνο έχει κάνει αισθητή τη παρουσία της, με τα παράτολμα και πρωτάκουστα κακουργηματικά συμβάντα στο Ρέθυμνο και που αφορούν βέβαια τις θρασύτατες ληστείες, κλπ.

Ακολούθως και προς ελάφρυνση της συζήτησης που είχε άκρως πολιτικό στίγμα, η Βουλευτής κ. Κεφαλογιάννη απευθύνθηκε στον Ρεθυμνιώτικο λαό μέσω του βήματος του -Μελωδία 102,7 FM -, δίνοντας τις προσωπικές της ευχές για τα Χριστούγεννα, με το μήνυμα ότι «... αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που πας χωρίζουν και ενίοτε ... διχάζουν !».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία