Ελπίδες για «ανάκαμψη» της αγοράς από τους καταστηματάρχες

Εκτύπωση

Ελπίδες για «ανάκαμψη» της αγοράς από τους καταστηματάρχες

  • Αυξημένη η κίνηση στα καταστήματα ομορφιάς

23/12/09

Δύο ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και η κίνηση στην αγορά της πόλης είναι υποτονική.
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχει κάνει τους περισσότερους να αρκούνται πλέον μόνο στα απολύτως απαραίτητα.
Οι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς ωστόσο εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι τις επόμενες ημέρες η κίνηση στην αγορά της πόλης αναμένεται να κορυφωθεί, αφού εδώ και χρόνια οι καταναλωτές σπεύουν την τελευταία στιγμή στα καταστήματα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

«Μέρα με τη μέρα η κίνηση στην αγορά του Ρεθύμνου ανεβαίνει. Νομίζουμε ότι οι εκδηλώσεις, οι ανάγκες του κόσμου και το κλίμα των ημερών συγκλίνει στο να αυξηθεί και να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες η κίνηση στην αγορά της πόλης.
Καλούμε τους καταναλωτές να κάνουν έλεγχο των τιμών, να ψάχνουν την αγορά και όλα τα καταστήματα, η αγορά του Ρεθύμνου έχει μεγαλώσει, είναι σύγχρονη και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες αγορές
», επισημαίνει ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ρεθύμνου, Μανόλης Ψαρουδάκης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου για πρώτη φορά τις φετινές γιορτές οι καταστηματάρχες, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, έχουν προχωρήσει σε άτυπες προσφορές στα προϊόντα τους.
«Οι χριστουγεννιάτικες τιμές είναι γεγονός στα καταστήματα του Ρεθύμνου. Όλοι οι καταναλωτές που είτε έχουν ψωνίσει είτε επισκέπτονται τα μαγαζιά τις ανακαλύπτουν», σημείωσε ο κ. Ψαρουδάκης.

Από την άλλη πλευρά η κίνηση στα καταστήματα ομορφιάς αλλά και ρουχισμού, είναι αυξημένη από τις πρώτες μόλις ημέρες που τέθηκε σε ισχύ το εορταστικό ωράριο στα μαγαζιά της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη στα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, όπως και την Πέμπτη 24 του μήνα ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων 25 του μήνα μέχρι και τις 27 του μήνα, ημέρα Κυριακή θα παραμείνουν κλειστά.

Μ.Κ. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία