Καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς η ANEK LINES

Εκτύπωση

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΑΝΕΚ LINES

Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης ANEK A. E, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008, σε μία λαμπρή τελετή στο ξενοδοχείο ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ των Αθηνών ψηφίστηκε ως η « Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2008 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ», στα πλαίσια της ετήσιας απονομής των 5th Greek Shipping Awards που διοργανώνει η Lloyd ¨ List.

 

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, αποτελεί τον δημοσιογραφικό βραχίονα του διεθνούς οργανισμού - που συμπληρώνει 250 χρόνια προσφοράς στη παγκόσμια ναυτιλία - αποτελώντας ταυτόχρονα forum προβληματισμού και ανάδειξης της προσφοράς της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.

 

Το παρόν έδωσαν πολλοί επιφανείς εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού χώρου, αναδεικνύοντας τη σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης για την Ελληνική Ναυτιλία.

 

Μεταξύ των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Πάνος Καμμένος, ο Γ.Γ του ΥΕΝ  κ. Ιωάννης Τζοάννος καθώς και ο Γ.Γ Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βλάχος.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ κ. Γιάννης I. Βαρδινογιάννης.

 

Η βράβευση της ΑΝΕΚ, επισφραγίζει την διαρκή προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών στο επιβατηγό κοινό, αλλά και την ραγδαία αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας.

Αποτελεί για εμάς διάκριση τιμής αλλά και ανάληψη δέσμευσης για μεγαλύτερα επιτεύγματα .


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία