Νέα "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ". Με νέα μορφή ... και νέα εικόνα!!!

Εκτύπωση

Νέα "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ".
Με νέα μορφή ... και νέα εικόνα!!!

21/12/2009

Η «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας της εφημερίδας, τόσο σε δημοσιογραφικό υλικό και θεματολογία, όσο και σε ποιότητα της γενικότερης εικόνας της αγαπημένης σας εφημερίδας, εξασφάλισε την συνεργασία και πλέον είναι γεγονός «ο αρραβώνας» του «Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΚΑΣΙΜΑΤΗ» με τον «Δημοσιογραφικό Οργανισμό ΛΑΜΠΡΑΚΗ» στην Αθήνα και τα εκδοτήρια ΙΡΙΣ.

Η εκτύπωση πλέον της εφημερίδας μας στην Αθήνα και στα μεγαλύτερα και τελειότερα πιεστήρια της χώρας, είναι γεγονός!

Να θυμίσουμε στο αναγνωστικό μας κοινό ότι τα «πιεστήρια» του Δ.Ο.Λ. «Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΛΑΜΠΡΑΚΗ» (ΙΡΙΣ ΑΒΕΕ) έχουν βραβευθεί μέσα στα καλύτερα της Ευρώπης, επομένως και η εφημερίδα μας που πλέον εκδίδεται εκεί και θα κρατάτε εσείς τώρα στα χέρια σας από αύριο Τρίτη 22/12, είναι και πρακτικά από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

        

Άριστη ποιότητα εκτύπωσης, συγκεντρωτικό θεματολόγιο, πλουραλισμός στον έγκριτο δημοσιογραφικό χειρισμό των ρεπορτάζ, συνθέτουν ένα σύνολο που αδιαμφισβήτητα πλέον μπορεί να γίνετε λόγος για την καλύτερη εφημερίδα στη Κρήτη και μια από τις καλύτερες της Ελλάδας.

32 σελίδες έγχρωμες σελίδες, άριστης ποιότητας και σε απίστευτη λευκότητα δημοσιογραφικού χαρτιού, όπου καμιά εφημερίδα έως σήμερα στη Κρήτη και λόγω υψηλού κόστους δεν διέθετε, αφού όλοι μας γνωρίσουμε πολύ καλά ότι οι εφημερίδες στο νησί μας τυπώνονται κατά βάση, με δύο έως τέσσερις και μερικές φορές έξι, έγχρωμες σελίδες και σε ποιότητα που ... είναι «γνωστή»! 

        

Σε κάθε περίπτωση όμως και το τιράζ αντιτύπων της «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» έως σήμερα (40.000) έδινε στην εφημερίδα ένα σαφές προβάδισμα όσων αφορά την ευρύτητα του αναγνωστικού κοινού που έως σήμερα προσέγγιζε.
Το τιράζ αυτό ήδη αυξήθηκε και πλέον η «Ρ.Α.» εκδίδετε σε 50.000 αντίτυπα.

Ο λόγος αύξησης του τιράζ αντιτύπων προκλήθηκε από την αναγκαιότητα, η εφημερίδα αλλά και τα θέματα που αφορούν το Ρέθυμνο, να βγουν και εκτός συνόρων!!
Έτσι λοιπόν η «Ρ.Α.» θα ταξιδεύει πλέον σε Ηράκλειο, Χανιά και Αθήνα σε ειδικά κεντρικά stands (όπως και του Ρεθύμνου), Δωρεάν πάντα διάθεσης. Με αυτό τον τρόπο τα θέματα και οι προβληματισμοί του Ρεθύμνου που εντέχνως κάλυπταν τα αλλότρια συμφέροντα έως σήμερα, αφήνοντας τα να κυκλοφορούν και να «θάβονται», μόνο εντός του Νομού, πλέον θα προβάλλονται και εκτός Ρεθύμνου, με σκοπό να γίνεται γνωστός ο αγώνας του Ρεθυμνιώτικου λαού και των εκπροσώπων του σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής.

Αγαπητοί αναγνώστες, με πολύ σκληρή δουλειά και διαρκή αγώνα καταφέραμε, πηγαίνοντας πάντα κόντρα στο ρεύμα, να φτάσουμε την έγκριτη ενημέρωση, ιερό αγαθό και λειτούργημα, σε τέτοιο σημείο που το Ρέθυμνο και μεγάλη δύναμη να έχει αλλά και όγκο φωνής!
Φωνή, που την χρειαζόμασταν χρόνια τώρα και που η «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» μαζί με τα λοιπά Μ.Μ.Ε. του Οργανισμού μας (AGORATV, ΜΕΛΩΔΙΑ FM 102,7, & AgoraPress.gr) δούλεψε σκληρά για να αποκτήσει και να την προσφέρει αφιλοκερδώς στο Ρεθυμνιώτικο λαό.
Πλέον να πράγματα έχουν μπει σε τέτοιο δρόμο που οι Ρεθυμνιώτες μπορούν να ελπίζουν αλλά και να περιμένουν πολλά ακόμα.

Εκπλήξεις και περαιτέρω αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα έχουν ήδη δρομολογηθεί, για να διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον σας αλλά και την πεποίθησή σας ότι ενημερώνεστε από ένα δημοσιογραφικό οργανισμό, με την μεγαλύτερη ανοδική, αυτή τη στιγμή, πορεία σε ολόκληρη τη Κρήτη.

Η δύναμή μας είστε εσείς και από η αγάπη που μας δείχνετε μας οδηγεί & μας συντροφεύει!

Μετά τιμής
Βασίλης Κασιμάτης
Εκδότης Διευθυντής Δημοσιογράφος.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία