Συνελήφθη 24χρονος που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

Εκτύπωση

Συνελήφθη 24χρονος που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

  • Σε συνεργασία με τον 30χρονο Ρεθεμνιώτη είχαν εξαπατήσει τουλάχιστον τρεις καταστηματάρχες στην πόλη

         21/12/09

της Μαρίας
Καλογεράκη
Αδυναμία στα πλαστά χαρτονομίσματα φαίνεται πως είχαν οι δυο νεαροί Ρεθεμνιώτες.
Μάλιστα τον τελευταίο καιρό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου υπήρχαν πληροφορίες για ένα άτομο που κατέχει και διακινεί πλαστά χαρτονομίσματα στην πόλη.
Έπειτα από μια συντονισμένη επιχείρηση που στήθηκε τη Παρασκευή το μεσημέρι, ένας 24χρονος Ρεθεμνιώτης συνελήφθη επ? αυτοφώρω από τους αστυνομικούς στην προσπάθεια του να δώσει πλαστά χαρτονομίσματα σε γνωστό αναψυκτήριο στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Έπειτα από την σχετική προανάκριση που διενήργησαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ο 24χρονος σε συνεργασία με έναν 30χρονο επίσης Ρεθεμνιώτη, κατείχαν και διακινούσαν πλαστά χαρτονομίσματα.
Μάλιστα μέχρι στιγμής έχουν εξαπατήσει τουλάχιστον άλλους δυο καταστηματάρχες στην πόλη.
Ο 30χρονος Ρεθεμνιώτες, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές δεν συνελήφθη και αναζητείται από τις αρχές του νομού.

Τώρα στην κατοχή του 24χρονου που έπεσε χθες το μεσημέρι στο δόκανο των αρχών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ σε  γνήσια χαρτονομίσματα, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την διακίνηση των πλαστών χαρτονομισμάτων.

Τώρα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου συνεχίζουν την προανάκριση, προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευση των χρημάτων αλλά και ο ακριβής αριθμός διάθεσης πλαστών χαρτονομισμάτων στην πόλη.   

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία