Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Μαγικού Αυλού από την ΕΙΔΟΜΕΝ

Εκτύπωση

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Μαγικού Αυλού από την ΕΙΔΟΜΕΝ

18/12/09

Έπειτα από τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις  που παρουσιάστηκαν σε Σπήλι και Αγία Γαλήνη του Δήμου Λάμπης την περασμένη Κυριακή, όπου η προσέλευση μικρών και μεγάλων φίλων του θεάτρου ήταν πραγματικά συγκινητική και η ατμόσφαιρα της παράστασης μάγεψε το κοινό, συνεχίζονται οι παραστάσεις του Μαγικού Αυλού.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Γωνιάς θα παρουσιαστεί ξανά ο Μαγικός Αυλός και η παράσταση είναι μια προσφορά του Δήμου Νικηφόρου Φωκά στους κατοίκους της περιοχής.

Επίσης το πρόγραμμα ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο θα προσφέρει δύο παραστάσεις στο Σπίτι του Πολιτισμού. Η πρώτη παράσταση θα δοθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα  και η δεύτερη  την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα.

Στη συνέχεια την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου θα προσφέρει επίσης μια παράσταση για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του θεάτρου. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Σπίτι του πολιτισμού στις 4:00 μ.μ.   
       
             

Υπενθυμίζουμε ότι την παράσταση σκηνοθετεί ο γνωστός σε όλους μας  Μανώλης Ζαχαράκης ο οποίος έχε κάνει  και την επιμέλεια της μουσικής όπως επίσης και τη διασκευή του έργου. Ελεύθερη απόδοση βασισμένη στο λιμπρέτο του Εμμάνουελ Σικανέντερ έχουν κάνει οι Μαρία Κυριάκη και Κατερίνα Πολυχρονοπούλου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Αλεξανδρινός, Μαρία Βασιλειάδου, Μανώλης Κανδηλάκης, Νάνσυ Καραμανλή, Σήφης Καυκαλάς, Ασπασία Μεταξάκη, Γιώργος Πεδιαβιτάκης, Χαρούλα Σταματεράκη και Βασίλης Φραντζεσκάκης. Τα σκηνικά της παράστασης επιμελήθηκε η Ευαγγελία Μυλωνάκη, τα κοστούμια η Πόπη Τσιμπισκάκη και η Δέσποινα Καβράκη, τους φωτισμούς ο Γιώργος Πριναράκης, τις χορογραφίες ο Γιάννης Καλλέργης. Επίσης το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ασπασία Μεταξάκη, τις μάσκες έφτιαξε ο Ανδρέας Παπαδάκης, ενώ το συντονισμό της παραγωγής είχε ο Μανώλης Γ. Ψαρουδάκης.. Δημόσιες Σχέσεις έκανε η Ελευθερία Γ. Γιακουμογιαννάκη και την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε η Μαρίλυ Χ. Αγγελιδάκη.

Η ΕΙΔΟΜΕΝ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στις παραστάσεις που έχουν δοθεί μέχρι τώρα και προσκαλεί τους φίλους του θεάτρου να παρακολουθήσουν τις επόμενες παραστάσεις που θα παρουσιαστούν ευχόμενη ο Μαγικός Αυλός να μαγέψει  τις καρδίες όλων μας. 


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία