Παραίτηση του προέδρου του Σωματείου Εστίασης & Αναψυχής Ρεθύμνου.

Εκτύπωση

Παραίτηση του προέδρου του Σωματείου Εστίασης & Αναψυχής Ρεθύμνου.

 

Ανοιχτή επιστολή παραίτησης απηύθυνε ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης & Αναψυχής Ρεθύμνου, κ. Όθωνας Χριστουλάκης προς τα μέλη του.

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κάνει λόγο ο παραιτηθείς πρόεδρος αναφορικά με τα τζάμια στα καταστήματα Ρεθύμνου.

Ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε απόφαση που επιτρέπει μόνο τις τέντες και τις πλαστικές μεμβράνες στα καταστήματα και για τις περιπτώσεις της προστασίας των πελατών τους από τις κακές καιρικές συνθήκες, εντούτοις όμως υπάρχουν καταστήματα ειδικότερα στη παραλιακή ζώνη που έχουν κλείσει εντελώς το προαύλιο χώρο που τους έχει παραχωρηθεί από το Δήμο και έχουν φτιάξει κανονικές εσωτερικές κατασκευές, μας λέει ο κ. Χριστουλάκης.

Ισονομία και ίσες ευκαιρίες σε όλους δήλωσε ο πρώην πρόεδρος και για αυτές του τις δηλώσεις έλαβε απειλές από ορισμένα μέλη, βάσει των οποίων και για λόγους ευθιξίας προέβη σε αυτή του την κίνηση.

Αναμένουμε να δούμε για το κατά πόσον θα κάνει δεκτή τη παραίτηση το Δ.Σ. του Σωματείου και εάν  τελικά θα διενεργηθούν νέες εκλογές.

Όσων αφορά τις παρατυπίες που καυτηριάζει ο κ. Χριστουλάκης, θα μείνουμε συντονισμένοι για την καταγραφή των εξελίξεων και την απάντηση της Δημοτικής αρχής σε αυτές.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία