Σύλληψη αλβανού με κοσμήματα και χρήματα στα Τρία μοναστήρια

Εκτύπωση

Σύλληψη αλβανού με κοσμήματα και χρήματα στα Τρία μοναστήρια

     16/12/09

 Δείτε το θέμα τηλεοπτικά

 
της Μαρίας
Καλογεράκη
Στα δίκτυα των διωκτικών αρχών του νομού έπεσε το βράδυ της Κυριακής 13/12 ένας νεαρός αλβανός, ο οποίος νωρίτερα μαζί με έναν φίλο του  ομοεθνή διέρρηξαν το  σπίτι μιας 45χρονης γυναίκας στα τρία μοναστήρια.
Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής, χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι της 45χρονης και άμεσα στην περιοχή έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ρεθύμνου και της υποδιεύθυνσης ασφαλείας.

Παρά του ότι χτύπησε ο συναγερμός οι δράστες δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν ακάθεκτοι το έργο τους.
Έτσι όταν πλησίαζαν οι αστυνομικές δυνάμεις, αποφάσισαν να πηδήξουν από το μπαλκόνι του σπιτιού που βρισκόταν στον πρώτο όροφο.
Ο ένας εκ των δραστών για κακή του τύχη στην προσπάθεια του αυτή τραυματίστηκε ενώ ο συνεργός του δεν σταμάτησε να τον βοηθήσει, αντίθετα έφυγε για να μην τον εντοπίσουν οι διωκτικές αρχές.  

Οι ένστολοι λίγη ώρα αργότερα βρήκαν τον νεαρό αλβανό κρυμμένο σε θάμνους με τη λεία, που ήταν κοσμήματα, στα χέρια.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό δράστη και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, γιατί στην προσπάθειά του να πηδήξει από τον πρώτο όροφο του σπιτιού, έσπασε το πόδι του.

Ο νεαρός αλβανός παραμένει στο νοσηλευτικό ίδρυμα, φρουρούμενος ενώ φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς και το συνεργό του ο οποίος αναζητείται.
Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές της Αυλώνας, όπου εξέτισε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές.

Τα κοσμήματα και τα χρήματα που πρόλαβαν να αρπάξουν από το σπίτι της 45χρονης γυναίκας ανέρχονται στο ποσό των χιλίων ευρώ.
Την ίδια ώρα οι δυο δράστες φέρονται νωρίτερα να είχαν διαπράξει μια ακόμα διάρρηξη σε παρακείμενο σπίτι, και τα κλοπιμαία αυτά φέρεται να τα έχει ο συνεργός του νεαρού αλβανού που αναζητείται από τις διωκτικές αρχές.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία