Βιώσιμη Κινητικότητα του Δήμου Ρεθύμνης

Εκτύπωση
Βιώσιμη Κινητικότητα του Δήμου Ρεθύμνης

11/12/09

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης φάσης της μελέτης για τον σχεδιασμό της Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Ρεθύμνης από τη Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Θάνο Βλαστό - Καθηγητή ΕΜΠ.

Η μελέτη αυτή θα παρουσιαστεί από τον μελετητή και τους συνεργάτες του την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο ΣΠΙΤΙ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ρεθύμνης με θέμα
« ΡΕΘΥΜΝΟ - ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ».
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό και καλούνται να προσέλθουν όσοι συμπολίτες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο θέμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τεθεί σε δημόσιο διάλογο και κοινή διαβούλευση η παραπάνω Μελέτη και έτσι οι Φορείς και οι Πολίτες της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους μελετητές για την μελέτη βιώσιμης κινητικότητας για τα έργα που έγιναν και πρόκειται να γίνουν αλλά και να εκφράσουν την γνώμη και την άποψή τους, έτσι ώστε να γίνουν επισημάνσεις και συμπληρώσεις προκειμένου να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της Β΄ Φάσης.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία