300 νέοι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο Ρεθύμνου

Εκτύπωση

300 νέοι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο Ρεθύμνου

11/12/09
της Γιώτας Μαστάθη

Σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» του Μελωδία 102,7 FM ήταν φιλοξενούμενος του δημοσιογράφου Βασίλη Κασιμάτη, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το δημοσίευμα της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ και του AgoraPress.gr, «Παγώνουν οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη».

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ευελπιστεί η σημερινή κυβέρνηση να αναπληρώσει τα έσοδα στους τουριστικούς δήμους, που επλήγησαν από τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων και περιμένει μέχρι τον Μάρτιο για να δει και αν τελικά θα υπάρξει πραγματικά αναπλήρωση όπου βάσει της οποίας δεν θα χρειαστεί η επιβολή νέων τελών στους δημότες.
 Αν όμως δεν προκύψουν έσοδα θα πρέπει να αποφασίσει η τοπική κοινωνία ή να δεχθεί έκπτωση στην υψηλή ποιότητα καθαριότητας, που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει η πόλη, όπως μας λέει ο κ. Μαρινάκης, ή θα έχουμε μια τέτοια αύξηση στα τέλη ώστε να δοθεί πραγματική βιωσιμότητα στην υπηρεσία καθαριότητας.

Ακολούθως ο Δήμαρχος έδωσε ως είδηση στο «αέρα» την αγορά τριακοσίων νέων κάδων απορριμμάτων και οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα σημεία και στις περιοχές  όπου μέχρι σήμερα παρουσιαζόταν εμφανής έλλειψη.

Με αυτούς τους νέους κάδους καθόσον μας δήλωσε ο κ. Μαρινάκης προβλέπεται να μειωθεί αισθητά το πρόβλημα καθαριότητας και κυρίως της ορθής συγκομιδής των απορριμμάτων αφού οι πολίτες θα εξυπηρετούνται καλύτερα και πιο κοντά στις οικίες τους.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 21 Μάρ 2018

Αρθρογραφία