Γενική Γραμματέας κεντρικής Μακεδονίας ορίστηκε η Μαίρη Λιονή

Εκτύπωση

Γενική Γραμματέας κεντρικής Μακεδονίας ορίστηκε η Μαίρη Λιονή

  • Σήμερα στις 08.45 η νέα Γενική Γραμματέας Κεντρικής Μακεδονίας θα μιλήσει στην εκπομπή "Πρωϊνό Δελτίο" στον Μελωδία 102,7 FM

11/12/09
του Βασίλη Κασιμάτη

Η Ρεθυμνιώτισσα, δημοτική σύμβουλος, αρμόδια για θέματα κοινωνικής πολιτικής, Μαίρη Λιονή, τοποθετήθηκε χθες από τον πρωθυπουργό, στην γενική γραμματεία Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στη Θεσσαλονική.
Λίγες μόνο ώρες μετά την τοποθέτησή της η κ. Λιονή μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε πως αιφνιδιάστηκε για την τοποθέτησή της  παρά του ότι είχε καταθέσει βιογραφικό για την Περιφέρεια Κρήτης.

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη η ευθύνη και πάρα πολύ μεγάλη η τιμή που μου έκανε ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Εσωτερικών και το υπουργικό Συμβούλιο,την οποία αισθάνομαι βαριά.
Θα  δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όλο μου τον εαυτό, έτσι ώστε να υπηρετήσω τον απλό πολίτη της περιφέρειας που τοποθετήθηκα και την καθημερινότητα του, σε όλες του τις εμφάνσεις.
Το σύντομο χρονικό διάστημα που θα παραμείνουμε στις θέσεις μας, όλοι  οι διορισμένοι περιφερειάρχες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να έρθει ομαλά η διάδοχη κατάσταση, δηλαδή η αιρετή περιφερειακή διοίκηση,μια εξαγγελία της κυβέρνησης η οποία θα γίνει σύντομα νόμος».
Η πρώην αντιδήμαρχος και νυν εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα κοινωνικής μέριμνας, από το 1983 ασκεί μάχιμη δικηγορία στο Ρέθυμνο, είναι μέλος επί σειρά ετών της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ καθώς και αναπληρώτρια γραμματέας περιφερειακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κρήτης.

Σε δηλώσεις της η Μαίρη Λιονή έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες περί παρασκηνίου για την τοποθέτησή της.
«Δεν είμαι άνθρωπος του παρασκηνίου, ήταν έκπληξη για μένα.
Μια πρώτη ενημέρωση είχα χθες - Τρίτη - από τον κ.Αθανασάκη και σήμερα με ενημέρωσε ο κ.Ραγκούσης ότι είμαι στον κατάλογο των 13 γενικών γραμματέων και ότι  τοποθετούμαι στην Κεντρική Μακεδονία που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη
».

Για ένα χρόνο η νέα γενική γραμματέας κεντρικής Μακεδονίας θα εγκαταλείψει το Ρέθυμνο και την κοινωνική πολιτική του δήμου, που υπηρέτησε χρόνια τώρα, τα συναισθήματα που νιώθει ανάμεικτα ... ενώ και οι συνεργάτες της, της εύχονται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

«Με μισή καρδιά θα αφήσω το Ρέθυμνο. Είμαι δημοτική σύμβουλος, αγαπώ πολύ την πόλη μου, το έχω υπηρετήσει κατ?επανάληψη από την θέση αυτή κι έχω δώσει πολλά και από τον προσωπικό μου χρόνο και από την επαγγελματική μου ζωή και θέλω να πιστεύω ότι αυτό είχε μια ανταπόκριση από τον κόσμο.Ειλικρινά λυπάμαι που φεύγω.Για  ένα χρόνο όμως, κι εκεί που θα πάω πιστεύω ότι θα βοηθήσω έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι σε ότι αφορά τον βαθμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης», σημείωσε η κ. Λιονή

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία