Εκδήλωση του Κωστή Σχοινά για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Εκτύπωση


Εκδήλωση του Κωστή Σχοινά για τα άτομα
με ειδικές ανάγκες.


Μεγάλη ήταν η προσέλευση των Ρεθεμνιώτων στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο κέντρο «Σάλα», οι φίλοι του Κωστή Σχοινά για την οικονομική ενίσχυση των Ρεθυμνιώτικων Συλλόγων Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Αγάπη» και των Ατόμων με Αυτισμό.

Μέσα σε ένα θερμό κλίμα, ο κ. Σχοινάς ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους. Αναφερόμενος στο έργο των δύο Συλλόγων, επεσήμανε ότι «η ευημερία της κοινωνίας και των πολιτών προϋποθέτει το ενδιαφέρον μας για όλους εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη, ιδιαίτερα στις μέρες μας, σε μια δύσκολη εποχή, που όλοι βιώνουμε το φόβο, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Άλλωστε, η κουλτούρα μας, αλλά και η ίδια η κοινωνία κρίνονται από την προσωπική μας στάση απέναντι σε ειδικές κατηγορίες συνανθρώπων μας, ανθρώπων που οι καιροί, οι καταστάσεις και η φύση τούς στέρησαν τη δυνατότητα να ασκούν ισότιμα με εμάς το δικαίωμά τους στη ζωή». 

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο κ. Σχοινάς ευχήθηκε «το 2009, να είναι προάγγελος ελπίδας και αισιοδοξίας», και υπογράμμισε: «αφήνοντας πίσω το φόβο, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα μιας δύσκολης εποχής, μπορούμε να γίνουμε δημιουργοί ενός καλύτερου αύριο».

Ολοκληρώνοντας με αναφορές στο νομό Ρεθύμνου, ο Κωστής Σχοινάς τόνισε:
«Όλοι μαζί μπορούμε, με δύναμη και αυτοπεποίθηση, να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τον τόπο μας. Είναι στη δική μας ευχέρεια να αναδείξουμε το Ρέθυμνο με κοινωνική και πολιτική ωριμότητα, να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να αναλάβουμε επιτέλους δράση. [...] Και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι, με την αγάπη, την αφοσίωσή μας και τη θέλησή μας, μπορούμε να φέρουμε το Ρέθυμνο στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, διότι είναι ένας τόπος που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι, να μεγαλώνεις τα παιδιά σου».


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία