Κλείνει η Παγκρήτια τράπεζα στο Φουρφουρά;;;

Εκτύπωση

Κλείνει η Παγκρήτια τράπεζα στο Φουρφουρά;;;
 

  • «ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ»

10/12/09

Έγγραφο απεύθυνε το Επιμελητήριο Ρεθύμνης στον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Ιωάννη Λεμπιδάκη, με το οποίο εκφράζει την αντίθεσή του για τη φημολογούμενη κατάργηση του καταστήματος που διατηρεί η Τράπεζα στον Φουρφουρά του Δήμου Κουρητών του Ν. Ρεθύμνης.

Όπως αναφέρεται μεταξύ των άλλων στο έγγραφο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, το εν λόγω κατάστημα είναι το μοναδικό που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή, δηλαδή τόσο στο Δήμο Κουρητών, όσο και στο Δήμο Συβρίτου, οι επιπτώσεις, σε περίπτωση κατάργησής του, στην παραμελημένη από το Κράτος αυτή περιοχή θα είναι ολέθριες, όχι μόνο για ένα αξιοσημείωτο αριθμό επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, αλλά για όλους τους κατοίκους της.

Τελειώνοντας, επειδή η φιλοσοφία της Παγκρήτιας Τράπεζάς βασίζεται σε ανθρωποκεντρικό και αποκεντρωτικό πρότυπο, προσβλέπει πρωτίστως στην ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας και δευτερευόντως στην επιδίωξη επιχειρηματικού κέρδους, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης παρακαλεί τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Τράπεζας να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα συνέχισης λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και με τον τρόπο αυτό η Τράπεζα να συνεχίσει να προσφέρει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και να ενισχύει την προσπάθεια των κατοίκων της να παραμείνουν στον τόπο που γεννήθηκαν.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία