Η ΕΙΔΟΜΕΝ μας ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις του «Μαγικού Αυλού» ξεκινάνε!!

Εκτύπωση

Η ΕΙΔΟΜΕΝ μας ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις του «Μαγικού Αυλού» ξεκινάνε!!

9/12/09

Η Εταιρεία Τέχνης και Πολιτισμού ΕΙΔΟΜΕΝ, με χαρά ανακοινώνει ότι πλησιάζουν οι μέρες που θα απολαύσουμε την εκπληκτική θεατρική παράσταση «Ο Μαγικός Αυλός» του Αμαντέους Μότσαρτ.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου του Δήμου Λάμπης ,στις 4:00 το απόγευμα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η παράσταση που όλοι περιμέναμε και είναι μια προσφορά του προγράμματός ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο.  Την ίδια μέρα (Κυριακή 13/12/09) , και ώρα  7:30 μ.μ,  στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Γαλήνης του Δήμου Λάμπης, θα παρουσιαστεί ξανά «Ο Μαγικός Αυλός» και η παράσταση είναι μια προσφορά του Δήμου Λάμπης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, σκηνοθέτης του έργου είναι ο ταλαντούχος Μανώλης Ζαχαράκης, ο οποίος έχει επιμεληθεί και τη μουσική της παράστασης  όπως επίσης έχει κάνει και τη διασκευή του έργου. Ελεύθερη απόδοση βασισμένη στο λιμπρέτο του Εμμάνουελ Σικανέντερ έχουν κάνει οι Μαρία Κυριάκη και Κατερίνα Πολυχρονοπούλου.

Κοντά στο Μανώλη Ζαχαράκη δούλεψε μια αξιόλογη ομάδα ηθοποιών αποτελουμένη από τους:  Νίκο Αλεξανδρινό, Μαρία Βασιλειάδου, Μανώλη Κανδηλάκη,  Νάνσυ Καραμανλή, Σήφη Καυκαλά, Ασπασία Μεταξάκη, Γιώργο Πεδιαβιτάκη,  Χαρούλα Σταματεράκη, Βασίλη Φραντζεσκάκη.

Σʼ αυτό το σημείο, άξιοι αναφοράς είναι όπως πάντα οι συντελεστές, η βοήθεια των οποίων είναι  πολύτιμη ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτή η θεατρική παράσταση. Ξεκινώντας από την Ευαγγελία Μυλωνάκη που έκανε τα σκηνικά, την Πόπη Τσιμπισκάκη και τη Δέσποινα Καβράκη που έφτιαξαν τα κοστούμια, το Γιώργο Πριναράκη που επιμελήθηκε τους φωτισμούς, το Γιάννη Καλλέργη που έκανε τις χορογραφίες, την Ασπασία Μεταξάκη που επιμελήθηκε το μακιγιάζ, τον Ανδρέα Παπαδάκη που έφτιαξε τις μάσκες, το Μανώλη Γ. Ψαρουδάκη που είχε το συντονισμό της παραγωγής, την Ελευθερία Γ. Γιακουμογιαννάκη που έκανε τις δημόσιες σχέσεις και την Μαρίλυ Χ. Αγγελιδάκη που είχε την καλλιτεχνική διεύθυνση.  

Η ΕΙΔΟΜΕΝ ευχαριστεί θερμά όλους όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο και καλεί μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις σε μία προσπάθεια να αφήσουμε όλοι να μας συνεπάρει το πνεύμα των Χριστουγέννων και να νοιώσουμε τη μαγεία αυτών των ημερών μέσα από το «Μαγικό Αυλό».


« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτισμός

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία