Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο 6ος Ποδηλατικός γύρος του Ρεθύμνου!

Εκτύπωση

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο
6ος Ποδηλατικός γύρος του Ρεθύμνου!

9/12/09

«Για ένα υγιές αστικό περιβάλλον»οι Ρεθυμνιώτισσες και οι Ρεθυμνιώτες με τα δίκυκλα τους θα ξεχυθούν στην πόλη για να χαρούν την Κυριακάτικη βόλτα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!   Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ρεθύμνου διοργανώνει και φέτος τον ποδηλατικό γύρο της πόλης την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και στέλνει ποικίλα μηνύματα για αλλαγή φιλοσοφίας ζωής προς πάσα κατεύθυνση.  

Σε πείσμα των σύγχρονων ρυθμών, με την εύκολη μετακίνηση μέσω αυτοκινήτου που ρυπαίνει το περιβάλλον και κάνει την ζωή μας αγχώδη και πιεστική, ο ποδηλατικός γύρος έρχεται για να αναδείξει και φέτος την ανάγκη επιστροφής σε ένα πιο ορθολογικό, ομαλό και αντιρυπογόνο τρόπο ζωής .
Χορηγοί του 6ου Ποδηλατικού Γύρου είναι η Ιατρονοσηλευτική Κρήτης, το κατάστημα ΜΟΤΟΔΡΟΜΙΟ και η καφετέρια H?agen-Dazs.

Η εκκίνηση του 6ου Ποδηλατικού Γύρου έχει οριστεί για τις 11 π.μ. Η  διαδρομή θα είναι η εξής:

ΕΚΚΙΝΗΣΗ/ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΤΕΡΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PEARL) ? ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ? ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ? ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ? Ι. ΠΕΤΥΧΑΚΗ ? ΑΡΚΑΔΙΟΥ (ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙ) ? ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ) ? ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΧΩΡΑΣ ? ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ? Π. ΠΡΕΒΕΛΑΚΗ ? Β. ΨΥΛΛΑΚΗ ? ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ? ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ? ΓΕΡΑΚΑΡΗ ? ΕΘΝ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ? ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ?ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ? Ι. ΠΕΤΥΧΑΚΗ ? ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ? ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ? Ε. ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ ? ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ.

Μετά το τέλος του γύρου θα κληρωθούν 3 ποδήλατα για παιδιά Δημοτικού και 5 ποδήλατα για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και ενήλικες.

Τα δελτία συμμετοχής που παίρνουν οι συμμετέχοντες με την εγγραφή τους φέρουν στο κάτω μέρος ένα κουπόνι με έναν αριθμό. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να κρατούν το κουπόνι με τον αριθμό για την κλήρωση των ποδηλάτων που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του γύρου της πόλης.
Οι νικητές που θα αναδειχθούν θα παραλάβουν τα ποδήλατα τους μετά το τέλος της σχετικής κλήρωσης.

Χρήσιμες οδηγίες για τον αγώνα

  • Η ψυχαγωγική ποδηλασία δε χρειάζεται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.
  • Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή για την αποφυγή συγκρούσεων με βραδύτερους ποδηλάτες και κυρίως παιδιά, η οδήγηση των οποίων είναι σαφώς ασταθέστερη.
  • Συνιστάται η χρήση ποδηλατικού κράνους και προθέρμανση πριν την εκκίνηση
  • Σε περίπτωση που αισθανθείτε κάποια έντονη ενόχληση, διακόψτε των αγώνα και ζητήστε βοήθεια από τους Εθελοντές Σαμαρείτες και τους γιατρούς του ΕΚΑΒ που θα παρευρίσκονται.
  • Όλοι όσοι θα τρέξουν, θα ξεκινήσουν μαζί και θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή
  • Όλοι οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Στο γραφείο του Δ.Α.Ο.Ρ ?Δημοκρατία 4-6 (3ος όροφος) τηλ/fax: 28310-57044, 28310-29550, email: info@daor.gr και μία ώρα πριν την εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου στην γραμματεία της εκδήλωσης που θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνηση του 6ου Ποδηλατικού Γύρου Ρεθύμνου.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία