Η CRETAN LINES στον Νομάρχη

Εκτύπωση

 

Η CRETAN LINES στον Νομάρχη


  • ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ CRETANLINES

 

4/12/09

Τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκαν την Πέμπτη ο Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας της "CretanLines", κ. Γιάννης Νικολούδης και κ. Μανώλης Περάκης, αντίστοιχα προκειμένου να τον ενημερώσουν για την πορεία της εταιρίας  και την πώληση των συνεταιριστικών μερίδων.

Οι κ.κ. Νικολούδης και Περάκης ενημερώθηκαν από τον Νομάρχη Ρεθύμνου σχετικά με την πορεία εκταμίευσης των 100.000 Ευρώ από τη Νομαρχία Ρεθύμνου προκειμένου να αγοραστούν συνεταιριστικές μερίδες αυτού του ύψους, που αποφάσισε το Νομαρχιακό Συμβούλιο. Ο κ. Παπαδάκης διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι χρονοβόρα, καθώς πρέπει να δοθεί εντολή για την εκταμίευση της δαπάνης από την Υπηρεσία Εντελλομένων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στην οποία και εκκρεμεί το από 19/6/09 αίτημα της Νομαρχίας για την έκδοση του σχετικού εντάλματος πληρωμής.

Οι κ.κ. Νικολούδης και Περάκης ευχαρίστησαν τον κ. Παπαδάκη, για την στήριξη της Νομαρχίας στο στόχο της "CretanLines", που δεν είναι άλλος από την αγορά καραβιού, ενώ δήλωσαν ότι η εταιρία θα συνεχίσει τις προσπάθειες για τη συγκέντρωση της χρηματοδότησης, ώστε το Ρέθυμνο να αποκτήσει τελικά καράβι.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία