Απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Μισίρια.

Εκτύπωση

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Μισίρια.

  • Τέσσερις οι δράστες, συνελλήφθησαν οι τρεις εξ αυτών

3/12/09
της Ροζαλίας Ιωάννου

Προχθες το βράδυ στις 19.30 σημειώθηκε νέα απόπειρα ανθρωποκτονίας, αυτή τη φορά στα Μισίρια, στα περίχωρα της πόλης του  Ρεθύμνου.

Αφορμή στάθηκε η διαφορά που οι δράστες φαίνεται να είχαν με το 34χρονο θύμα σχετικά με οικοπεδική έκταση στα Πρασσές, χωριό από το οποίο κατάγεται το θύμα, το οποίο δέχθηκε βολή πυροβόλου όπλου τύπου καραμπίνας στον ώμο.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αμέσως μετά το «χτύπημα» κινητοποιήθηκε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου όπου με συντονισμένες ενέργειες και σε ταχύτητα που πραγματικά εκπλήσσει, κατάφερε να συλλάβει  τους δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Οι δράστες που είναι Έλληνες, ετών 41, 39 και 35 ετών αντίστοιχα, είναι αδέρφια.
Από την ένοπλη αυτή κακουργηματική πράξη αναζητείται ακόμα ένα άτομο καθόσον σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, οι δράστες συνολικά ήταν τέσσερις.

Για μια ακόμα φορά τα εύσημα ανήκουν στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνου όπου για μια ακόμα φορά έδρασαν με παραδειγματικό τρόπο και κατάφεραν να αποδείξουν ότι στο Ρέθυμνο το κύμα παραβατικότητας είναι υπό  έλεγχο.
Ερωτηματικά όμως υφίστανται σχετικά με την ανάλογη δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, σχετικά με τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Νομού, όπως αυτή της πρώην επαρχίας Αμαρίου, ύστερα και από το χθεσινό θρασύτατο συμβάν της νέας ληστείας στη Παγκρήτια Τράπεζα στο Φουρφουρά. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία