Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Σιλιγάρδου.

Εκτύπωση

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Σιλιγάρδου.

2/12/09
του Βασίλη Κασιμάτη

Η Cretan Lines με επιστολή που απέστειλε χθες στην εφημερίδα, μας ενημέρωσε ότι το θέμα που προέκυψε πριν από τρεις περίπου εβδομάδες σχετικά με την παραίτηση που είχε υποβάλει ο αρχιτέκτονας κ. Νίκος Σιλιγάρδος από μέλος του προεδρείου του Δ.Σ. της εταιρίας και τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου που κατείχε, αυτή δεν έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Σε συνεδρίαση μεταξύ των μελών του προεδρείου του Δ.Σ. που έγινε πριν από λίγες ημέρες, πάρθηκε η απόφαση ότι ο κ. Σιλιγάρδος έχει προσφέρει αρκετά στην εταιρία και έχει να προσφέρει πολλά ακόμα, στοιχείο που τον καθιστά απαραίτητο στην συνέχιση της πορείας της Cretan Lines και τις προσπάθειες που καταβάλει για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ρεθύμνου Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι το μέλος της Δ.Σ. είχε καταθέσει την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Έτσι και ύστερα από όλα αυτά το πρώην 19μελές σχήμα του προσωρινού Δ.Σ. της εταιρίας πλέον έχει μεταβληθεί σε 17μελές, ύστερα από την παραίτηση του κ. Μπουρμπακάκης Ρούσσου, Προέδρου του Συνδέσμου Εργοληπτών Ν. Ρεθύμνης, όπου επικαλούμενος φόρτο εργασίας αποχώρησε και βέβαια και την ταραχώδη απομάκρυνση Τζανακάκη από τις κόλπους της C.L. για ανάρμοστη θυμίζουμε, συμπεριφορά βάσει του καταστατικού του συνεταιριστικού ναυτικού σχήματος.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία