Κήρυξε, δεν κήρυξε η αλήθεια είναι μία ...

Εκτύπωση

Κήρυξε, δεν κήρυξε η αλήθεια είναι μία ...

  • Περί της  εταιρίας Έτοιμου Σκυροδέματος ΛΑΤΟΜ ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΜ στο Ρέθυμνο, ... ο λόγος!

2/12/09

του Βασίλη
Κασιμάτη
Τις τελευταίες μέρες ακούστηκε ευρέως ότι η γνωστή εταιρία ΛΑΤΟΜ ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΜ με έδρα το Ρέθυμνο, κήρυξε πτώχευση με συνέπεια να μείνουν αρκετές δεκάδες εργαζόμενοι στο δρόμο.

Η «Ρεθεμνιώτικη Αγορά» ορμώμενη από το κοινωνικό πρόβλημα των εργαζομένων  που θα έμεναν άνεργοι και εστιάζοντας στα πραγματικά στοιχεία, αναζήτησε την αλήθεια από την ίδια την εταιρία και τα μέλη του Δ.Σ. της.

«Τύχαμε και εμείς αποδέκτες αυτών των φημολογιών, οι οποίες ίσως διέρρευσαν έντεχνα και από μερίδα του ανταγωνισμού γενικώτερα.
Η αλήθεια πάντως είναι μία! Η εταιρία μας μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια οικονομική στενότητα, όπως οι περισσότερες εμπορικές εταιρίες αυτή τη στιγμή στο Ρέθυμνο, λόγω της μεγάλης οικονομικής ύφεσης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κηρύξαμε πτώχευση και ούτε είναι ορατό να συμβεί, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Το τι μπορεί να συμβεί στο καθένα μετά από χρόνια,  κανείς μας δεν είναι άλλωστε εις θέση να το γνωρίζει.
Η εταιρία μας διαβεβαιώνει ότι οι δραστηριότητές της λειτουργούν υπό εντελώς κανονικό ρυθμό και με κανονική ροή εργασιών
», μας είπε ένα από τα βασικά στελέχη του διοικητικού συμβουλίου της ΛΑΤΟΜ ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΜ.

Έτσι λοιπόν και για την αποκατάσταση της αλήθειας, καθόσον μας ανέφερε η εταιρία δια του επίσημου δίαυλου επικοινωνίας με τα ΜΜΕ, η ΛΑΤΟΜ ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ δεν κήρυξε ουδεμία πτώχευση.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία