«Ανακοίνωση για το θέμα της ίδρυσης Λατ. Ζώνης στο ΔΔ Λαμπινής»

Εκτύπωση

«Ανακοίνωση Δ. Λάμπης για το θέμα της ίδρυσης Λατομικής Ζώνης στο ΔΔ Λαμπινής» 

30/11/09

Επιστολή απέστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος από το Δήμο Λάμπης κ. Νίκος Καλιτσουνάκης στην εφημερίδα μας καθώς και σε άλλα ΜΜΕ ζητώντας να ληφθεί υπόψην, η θέση του στο φλέγον ζήτημα του Δήμου ΄για την ίδρυση Λατομικής ζώνης στο δημοτικό διαμέρισμα Λαμπινής.
Ακολούθως το κείμενο της επιστολής Καλιτσουνάκη:
   _______________________________________________________________
Σχετικά με την ανακοίνωση του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων Λάμπης για το θέμα λειτουργίας Λατομείου στο ΔΔ Λαμπινής, σας γνωρίζω ότι η πρόεδρος του ΔΣ κα Σταματάκη Βάσω, δεν πρόλαβε να συμπεριλάβει την θέση μου για το συγκεκριμένο θέμα, στην σημερινή αποστολή του σχετικού Δελτίου Τύπου.

Η κα πρόεδρος είχε λάβει γνώση της θέσης μου, την προηγούμενη ημέρα 29-11-09, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και εγγράφως με αποστολή fax.
Ωστόσο όπως η ίδια τηλεφωνικά με διαβεβαίωσε, η αποστολή του Δ.Τ. είχε ολοκληρωθεί πριν την σημερινή της έλευση στο Δημαρχείο Λάμπης και μου ζήτησε, εγώ να αποστείλω στα ΜΜΕ την θέση μου, για το περιεχόμενο της, εν λόγω, ανακοίνωσης.

Για τον λόγο αυτό, σας γνωστοποιώ την σύμφωνη γνώμη μου, με την παρακάτω επισήμανση, η οποία παρακαλώ να περιληφθεί στο δημοσίευμα της σχετικής ανακοίνωσης.

«Ενστερνίζομαι απόλυτα την αγωνία, τον προβληματισμό και τα συναισθήματα των κατοίκων και των καταγόμενων από τους οικισμούς του Δήμου Λάμπης και Δήμου Φοίνικα, που θα επηρεαστούν από την ενδεχόμενη λειτουργία Λατομείου στην περιοχή τους.
Όπως εξ? αρχής έπραξα, έτσι και τώρα τάσσομαι στο πλευρό όσων υποστηρίζουν ότι η ίδρυση Λατομείου στην συγκεκριμένη περιοχή θα υποβαθμίσει το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής πολλών ανθρώπων και συμφωνώ με τις όποιες νόμιμες ενέργειες θα αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη.

Όσον αφορά τα περί χαρακτηρισμών, σεβόμενος πάντα την ιδιότητα και την προσφορά των πολιτικών παραγόντων του τόπου, δεν θα μπορούσα να διαφοροποιηθώ από την ομόφωνη απόφαση μιας Λαϊκής Συνέλευσης, όταν αυτή είναι αιτιολογημένη και χρονικά προσδιορισμένη
».


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία