Μήνυμα της Βουλευτή κ. Κεφαλογιάννη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Εκτύπωση

Μήνυμα της Βουλευτή κ. Κεφαλογιάννη για το εκλογικό αποτέλεσμα

30/11/09

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάδειξης νέου Προέδρου της παράταξης, δηλώνει τα εξής:

«Η 29η Νοεμβρίου είναι μια ιστορική ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία. Εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας ενεργοποιήθηκαν και συμμετείχαν σε μια πρωτόγνωρη για την παράταξη μας διαδικασία. Απέδειξαν ότι το αίτημα για κόμμα ανοιχτό σύγχρονο και μαζικό στην κοινωνία παραμένει κυρίαρχο.
Σήμερα, είναι ημέρα ενότητας και νέας αρχής.
Συγχαίρουμε όλοι το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά. Στεκόμαστε δίπλα του στο δύσκολο αγώνα που ξεκινάει.

  • Για την ανασύνταξη του κόμματος.
  • Για δυναμική και υπεύθυνη αντιπολίτευση.
  • Για την παραγωγή σύγχρονων πολιτικών.
  • Για την ανάγκη να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία και πάλι ένα ισχυρό κόμμα εξουσίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω του χιλιάδες συμπατριώτες μου που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία συμμετοχής, δίνοντας το ηχηρό παρόν στις εκλογές. Απέδειξαν τη βαθιά τους πίστη στις δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες. Η τεράστια συμμετοχή τους μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία. Μας φέρνει μπροστά σε ευθύνες και υποχρεώσεις. Τους διαβεβαιώνω ότι από σήμερα κιόλας ξεκινάμε σκληρή δουλειά για να ανταποκριθούμε. Να απαντήσουμε στις προσδοκίες των χιλιάδων συμπολιτών μας που έστειλαν εχθές ένα δυνατό μήνυμα για μια καινούργια αρχή


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία