Τραγική η εικόνα στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ

Εκτύπωση

Τραγική η εικόνα στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ

  • Παραμένουν οι ελλείψεις σε γιατρούς βασικών ειδικοτήτων
  • Για το παιδιατρικό τμήμα καλέστε τώρα για να κλείσετε ραντεβού αρχές του 2010

27/11/09
της Μαρίας καλογεράκη

Ραντεβού το νέο έτος κλείνουν στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι του ταμείου, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στα παιδιά τους.
Στο παιδιατρικό τμήμα υπάρχει μόνο μια παιδίατρος, την ίδια στιγμή που όπως αναφέρει ο διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών στο ΙΚΑ Ρεθύμνου υπάρχει έλλειψη στα εμβόλια, που παρέχεται δωρεάν από το ΙΚΑ στους ασφαλισμένους.
Ο Νίκος Βαβουράκης σε επιστολή του προς τη διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα ενημερώνει τους αρμόδιους για την έλλειψη των εμβολίων και ζητά να δοθεί άμεσα μια λύση.
Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ.
Στο οφθαλμιατρικό τμήμα υπάρχει μια μόνο οφθαλμίατρος ενώ εδώ και χρόνια άλυτα παραμένουν και τα προβλήματα στο ακτινολογικό τμήμα.

"Το ακτινολογικό μηχάνημα όπως ξέρετε λειτουργούσε πριν από πέντε χρόνια διότι είχαμε ακτινολόγο. Δυστυχώς τώρα δεν έχουμε ακτινολόγο και δεν λειτουργεί. Υπάρχει αίτηση ακτινολόγου από το Δεκέμβρη του 2007, έχω ενημερώσει την διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει πρόσληψη", ανέφερε ο διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών ΙΚΑ Ρεθύμνου, Νίκος Βαβουράκης.

Εν τω μεταξύ επιφυλακτικοί είναι οι πολίτες, σύμφωνα με τον Νίκο Βαβουράκη, για το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης.

Υπενθυμίζεται ότι σαν εμβολιαστικό κέντρο στην πόλη του Ρεθύμνου λειτουργεί και το κτίριο των υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία