Επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Κριτσωτάκη στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Κριτσωτάκη στο Ρέθυμνο

  • Στις 09.00 θα εμφανιστεί στα μικρόφωνα του "Πρωινού Δελτίου" στον Μελωδία 102,7

23/11/09
της Ροζαλίας Ιωάννου

Αύριο Τρίτη 24 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης.
Θυμίζουμε ότι και πριν από μερικές εβδομάδες ο κ. Κριτσωτάκης ήταν και πάλι στο Ρέθυμνο, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχε και στις κινητοποιήσεις των κατοίκων από τους Αρμένους, οι οποίοι αντιδρούσαν τότε ζητώντας την απομάκρυνση του πεδίου Βολής από το χωριό τους.

Η πολύτιμη η συνεισφορά του κ. Κριτσωτάκη σε αυτό το σκοπό, μαζί με όλες τις άλλες ενέργειες των συναρμοδίων φορέων, απέδωσαν καρπούς και έτσι ομόφωνα αποφασίστηκε από το Νομαρχιακό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας, να μη συνεχιστεί η χρήση πεδίου βολής στους Αρμένους κάτι που δικαίωσε τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής και τους αγώνες που έδωσαν όλο αυτό τον καιρό για το ίδιο πάντα θέμα (http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=2347).

Νωρίτερα αύριο, και πιο συγκεκριμένα στις 09.00 το πρωί ο βουλευτής θα είναι καλεσμένος του δημοσιογράφου Βασίλη Κασιμάτη, στην εκπομπή "Πρωινό Δελτίο" του Μελωδία 102,7 Fm, με τον οποίο θα συζητηθούν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, ενόψει της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο Ρέθυμνο μετά από λίγες ώρες.

Το αυριανό πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κριτσωτάκη στο Ρέθυμνο θα περιλαμβάνει :  • 12μ επίσκεψη στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ - συνάντηση με το Σωματείο ΑΜΕΑ Ρεθύμνου
  • 2μμ στη βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου συνάντηση με το Συντονιστικό των εργαζομένων σε προγράμματα stage
  • 7μμ επίσκεψη στα Σελλιά ( στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου) - συζήτηση με ελαιοπαραγωγούς της περιοχής για το λάδι και την προοπτική του.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία