Δημοσκόπηση του Επιμελητηρίου δίνει φως στα οικονομικά προβλήματα

Εκτύπωση

Δημοσκόπηση του Επιμελητηρίου δίνει φως στα οικονομικά προβλήματα

  • «ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

23/11/09

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης υπενθυμίζει στα μέλη του ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διενέργεια ηλεκτρονικής δημοσκόπησης με σκοπό την διερεύνηση των πιθανών επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης στις επιχειρήσεις του Ρεθύμνου.

Η δημοσκόπηση αυτή έχει σκοπό να καταγράψει συγκριτικά τον αντίκτυπο της κρίσης στις σημαντικότερες λειτουργίες των Ρεθυμνιώτικων επιχειρήσεων (αναφορικά με τα ευρήματα της πρώτης δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2009), ειδικά μετά το πέρας της σημαντικής για τα θεμελιώδη μεγέθη της τοπικής οικονομίας, τουριστικής περιόδου.

Έχει επίσης στόχο να καταγράψει και να δημοσιοποιήσει τις απόψεις και τον προβληματισμό των επιχειρηματιών ? μελών του Επιμελητηρίου για τις δέουσες πολιτικές αντιμετώπισης της από τους δημόσιους φορείς.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=pAQApTQ7Ue_2fM6HYcT8hxlQ_3d_3d

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2009, προκειμένου στη συνέχεια να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα της έρευνας.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία