Εκτός Δ.Σ. της Cretan Lines ο Δ. Τζανακάκης

Εκτύπωση

Εκτός Δ.Σ. της Cretan Lines ο Δ. Τζανακάκης

  • Με νέο "αέρα" προχωρά το Δ.Σ. για την επίτευξη του ιερού σκοπού.

      21/11/09

του Βασίλη
Κασιμάτη
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον γραμματέα της συνεταιριστικής εταιρίας, με σκοπό να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις που έλαβε η υπόθεση και που απασχόλησε την περασμένη εβδομάδα τα media, ο κ. Αποστολάκης μας ανάφερε τα εξής:

«Η ανάρμοστη συμπεριφορά  του κ. Τζανακάκη, η οποία ζημίωσε στον όποιο βαθμό την εταιρία μας, έθεσε από μόνη της τον ίδιο εκτός του διοικητικού συμβουλίου της Cretan Lines, αφού έτσι κι αλλιώς αντιτίθεται και με τις σχετικές παραγράφους και άρθρα του καταστατικού μας και που αναφέρονται στη σχέση μελών του Δ.Σ. και εταιρίας, όπου όταν αυτά ενεργούν κατά της ιδίας ή ζημιώνουν καθ΄ οιοδήποτε τρόπο, τότε απομακρύνονται από αυτήν. Αυτό άλλωστε αποφασίστηκε και στην τελευταία συνεδρίαση που είχε το Δ.Σ. προ ημερών.
Επόμενο βήμα είναι να τεθεί στη Γενική συνέλευση και το θέμα διαγραφής από μέλος/εταίρος της εταιρίας, του κ. Τζανακάκη αφού ως γνωστό κατέχει μια συνεταιριστική μερίδα και επομένως ανήκει στα εταίρους.
Εμείς σε κάθε περίπτωση προχωράμε μπροστά, με νέες διαθέσεις και με
ακόμα πιο ξεκάθαρο μυαλό αφού τα όποια γκρίζα συννεφάκια απομακρύνθηκαν από τους κύκλους
του Δ.Σ.

Τα 17 εναπομείναντα πλέον μέλη του Δ.Σ. (ύστερα και από την παραίτηση Συλλιγάρδου για προσωπικούς λόγους), έχουν λάβει την υποχρέωση να οδηγήσουν την εταιρία «ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ» ή αλλιώς CRETAN LINES στην προγραμματισμένη νέα γενική συνέλευση η οποία και θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο στα μέσα ή στα τέλη Ιανουαρίου (2010)
και από όπου θα ληφθεί η απόφαση να προχωρήσουμε σε εκλογές του οριστικού διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα οδηγήσει την εταιρία στην αγορά πλοίου, με στόχο την ερχόμενη άνοιξη
να έχουμε το δικό μας καράβι στο Ρέθυμνο
» ανέφερε ο γραμματέας της εταιρίας όσων αφορά τους σκοπούς και στόχους της Cretan Lines

Η απομάκρυνση Τζανακάκη έρχεται από ότι διαπιστώνουμε να επαναφέρει την ηρεμία στην τέλεση του έργου του διοικητικού συμβουλίου.
Το Ρέθυμνο χρειάζεται καράβι και το σίγουρο είναι ότι οποιαδήποτε κίνηση που γίνεται με σκοπό να αποπροσανατολίσει το Ρεθυμνιώτικο κοινό είναι από μόνη της καταδικαστέα.

Πράξεις και συμπεριφορές που δυναμιτίζουν αρνητική πόλωση εντός των κόλπων της Cretan Lines είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, πράγμα που έχουμε δει να συμβαίνει διαρκώς από τότε που το Ρέθυμνο αποφάσισε να «σηκώσει κεφάλι» και να προσπαθήσει να αποκτήσει το δικό του «καταπέλτη» στο δικό του λιμάνι!
Ευχόμαστε αυτό να γίνει άμεσα αντιληπτό από όλους τους εμπλεκόμενους αλλά και από τους διαπλεκόμενους, ότι οι Ρεθυμνιώτες δεν είναι πρόβατα και δεν υποκύπτουν σε τέτοιες πρακτικές.

Με τσι γειές μας...
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία