"Υγεία & Ζωή στα Fm"

Εκτύπωση

"Υγεία & Ζωή στα Fm"
 

  • Ακόμα μια νέα εκπομπή στο Μελωδία 102,7 Fm
  • Μια νέα ραδιοφωνική εκπομπή έρχεται να συμπληρώσει τη ροή του προγράμματος  του σταθμού
  • Πρόβα Τζενεράλε: Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009!!!

21/11/09
της Ροζαλίας Ιωάννου

Ο λόγος για την ραδιοφωνική μετάδοση της νέας μεσημερινανής εκπομπής «Υγεία & Ζωή στα Fm» που επιμελείται η αρχισυντάκτης εδώ
η παρουσιάστρια
κ. Μόνικα Ζουγανέλη
και δύο χρόνια, της εφημερίδας ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ κ. Μόνικα Ζουγανέλη.
Το νέο αυτό πρόγραμμα θα παρουσιάζεται καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής, στον Μελωδία 102,7 Fm 
από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Ως γνωστό η κ. Ζουγανέλη εκτός από τις άλλες αρμοδιότητές της στην εφημερίδα, ασχολείται με την επιμέλεια των σελίδων της γνωστής και αγαπημένης θεματικής ενότητας «Υγεία & Ζωή» σε συνεργασία πάντα με τους τακτικούς επιστημονικούς συντάκτες της «Ρ.Α.».

Ονόματα όπως η κ. Πέλλα Νεονάκη (παιδίατρος ΙΚΑ Ρεθύμνου) ο κ. Σωτήρης Θεοδοσόπουλος (Φυσιοθεραπευτής-Κινησιολόγος), η κ.Άρτεμις Δρυγιαννάκης (Διατροφολόγος), ο κ.Σωτήρης Πανταγιάς (γυμναστής) η κ. Αναστασία Μοσχοβάκη (παθολόγος) και τόσοι άλλοι επιστήμονες που εδώ και δύο χρόνια δίνουν το προσωπικό τους στίγμα στην εφημερίδα ως τακτικοί συνεργάτες, οι ίδιοι επιστήμονες θα αποτελέσουν το βασικό πυρήνα των συνεργατών της νέας ραδιοφωνικής εκπομπής.

Ύστερα από την ήδη επιτυχημένη πορεία των δύο ενημερωτικών εκπομπών (ενημερωτικά μαγκαζίνο) του σταθμού "Πρωινό δελτίο" (8-10 π.μ.) & "Βραδυνή Περιπολία" (8-10 μ.μ.), η νέα αυτή εκπομπή θα προσφέρει το κάτι εντελώς διαφορετικό.
Η «Υγεία & Ζωή στα Fm» θα πραγματεύεται κοινωνικά - επιστημονικά θέματα που δεν άπτονται της ειδησεογραφίας, αλλά απασχολούν τη τοπική μας κοινωνία.

Γιατροί προσφέροντας συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές , δικηγόροι δίνοντας σπουδαίες νομικές  πληροφορίες , διατροφολόγοι βοηθώντας στην διατήρηση
της ... γραμμής μας, ειδικοί επιστήμονες από την πανεπιστημιακή κοινότητα, ψυχολόγοι, σύλλογοι («Αγάπης» - ΑΜΕΑ, κλπ), θεσμικοί εκπρόσωποι αρμόδιοι για πολιτιστικά θέματα και εκδηλώσεις και αρκετοί άλλοι θα φιλοξενούνται καθημερινά στην εκπομπή για να αναλύσουν, σχολιάσουν και ενημερώσουν ο καθένας ξεχωριστά από την δική του ειδικότητα, την Ρεθυμνιώτικη κοινωνία μέσα από το «βήμα» που η εκπομπή θα τους παρέχει.

«Είναι πραγματικά κάτι που έλειπε από το Ρέθυμνο και έρχεται να συμπληρώσει τη γοργή αλλά σταδιακή αναγέννηση του Μελωδία 102,7 στα  Fm. Πολύ σύντομα και νέες ακόμα εκπομπές και εκπλήξεις θα πλαισιώσουν το ανανεωμένο και πλήρες πρόγραμμα του Μελωδία Fm, φιλοδοξώντας να γίνει ο αγαπημένος σταθμός των ακροατών στα ερτζιανά αλλά και από το ίντερνετ.
Μείνετε συντονισμένοι στους 102,7 μεγακύκλους και δεν θα χάσετε.
..» είπε μεταξύ άλλων ο νέος βασικός συνιδιοκτήτης του σταθμού και εκδότης της «Ρ.Α.», δημοσιογράφος Βασίλης Κασιμάτης.

Η «Υγεία & Ζωή στα Fm», η Μόνικα Ζουγανέλη και οι συνεργάτες της σφραγίζουν την δέσμευση που ο σταθμός πήρε μέσω των προγενέστερων εξαγγελιών στο Τύπο, ότι ο Μελωδία 102,7 Fm  μεταλλάχθηκε σε ένα κοινωνικο-ενημερωτικό αλλά και ταυτόχρονα μουσικό σταθμό, προσφέροντας θέματα και εκπομπές υψηλής ποιότητας και επιπέδου. Και είμαστε ακόμα στην αρχή...!!

Για σας που αναζητάτε το κάτι διαφορετικό, το κάτι νέο στο ραδιόφωνο, για σας που κουραστήκατε από τα καθιερωμένα κλισέ που εδώ και χρόνια μονότονα σας παρέχονται, ζήστε μαζί μας την νέα πνοή που ο Μελωδία Fm ήρθε να προσφέρει στο Ρέθυμνο και μείνετε συντονισμένοι στην ποιοτική αυτή ερτζιανή συχνότητα.
 

"Υγεία & Ζωή στα Fm" ... θα την αγαπήσετε σίγουρα!!!


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία