Δώδεκα κάλπες θα στηθούν στο νομό για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ

Εκτύπωση
Δώδεκα κάλπες θα στηθούν στο νομό για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ

 

20/11/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Τα πάντα είναι έτοιμα και στο νομό Ρεθύμνου για την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, κατά της διάρκειας της οποίας αναμένεται να αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Σε περίπτωση που γίνει και επαναληπτική εκλογή, (β΄γύρος) αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.
Τώρα στο νομό Ρεθύμνου θα στηθούν δώδεκα συνολικά κάλπες στα δημαρχεία του νομού, μία
ο κ. Καλαϊτζαντωνάκης σε προγενέστερη
συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην
εκπομπή μας "Πρωϊνό Δελτίο"
σε κάθε δήμο και στην κοινότητα των Ζωνιανών. Μόνο στο δήμο Ρεθύμνου θα στηθούν δυο κάλπες.

«Δυνατότητα να ψηφίσουν θα έχουν όλα τα μέλη, τα οποία αν είναι εγγεγραμμένα παλιότερα θα κάνουν επαναβεβαίωση της εγγραφής τους και οι υπόλοιποι θα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν εκείνη τη στιγμή δίνοντας το απαιτούμενο αντίτιμο των 2 ευρώ. Ο κάθε υποψήφιος θα έχει τον αντιπρόσωπό του, θα υπάρχει ένας δικηγόρος ως εκλογικός αντιπρόσωπος, θα είναι δηλαδή η διαδικασία όπως και στις εκλογές», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Σπύρος Καλαϊτζαντωνάκης.

Η εκλογική διαδικασίας της 29ης Νοεμβρίου θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, καλεί τους φίλους και τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν στις κάλπες και να αναδείξουν τον νέο αρχηγό της ΝΔ, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος θα στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη.
 
«Νομίζω ότι θα έχουμε μια αναδιοργάνωση του κόμματος, ειδικά των τοπικών οργανώσεων. Επιπλέον θα δώσει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους που είχαν αδρανήσει, να επαναδραστηριοποιηθούν. Θέλω να πιστεύω και πάλι αν και εγώ έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου στο ότι θέλω η Ντόρα Μπακογιάννη να είναι η επόμενη αρχηγός του κόμματος, αλλά από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όποιος εκλεγεί, όλοι θα ακολουθήσουν τον αρχηγό», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου.
Ο κ.Σπύρος Καλαϊτζαντωνάκης επιπλέον ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο διάσπασης της ΝΔ μετά την εκλογική διαδικασία.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία