Δύσκολες ώρες περνά ο μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου

Εκτύπωση

Δύσκολες ώρες περνά ο μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου

  • Στο πλευρό του σεβασμιότατου είναι  οι Ρεθεμνιώτες

18/11/09
της Μαρίας καλογεράκη

Ταχεία ανάρρωση εύχονται οι Ρεθεμνιώτες στον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Άνθιμο για τις δύσκολες ώρες που περνά τους τελευταίους μήνες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ο σεβασμιότατος εισήχθη στις αρχές του Οκτώβρη στο νοσηλευτικό ίδρυμα καθώς εμφάνιζε υψηλές τιμές σακχάρου, γεγονός που, παράλληλα με τη νεφρική ανεπάρκεια, επιδείνωνε σημαντικά την κατάσταση της υγείας του.
Με συγκίνηση οι Ρεθεμνιώτες μιλώντας στην Ρεθεμνιώτικη Αγορά για τον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, του ευχήθηκαν σύντομα η δοκιμασία αυτή να έχει αίσιο τέλος.

«Του εύχομαι περιστατικά και ταχεία ανάρρωση, τον έχω γνωρίσει από κοντά και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Είναι αξιόλογος άνθρωπος και έχει προσφέρει πολλά στην μητρόπολη», ανέφερε η κ. Μαρία

« Λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να τον ελεήσει και να τον βοηθήσει. Λυπάμαι για την οδύνη του και εύχομαι όλα να πάνε καλά και βέβαια ο Θεός να του δίνει δύναμη», τόνισε η κ. Ελένη.

Την περασμένη Τρίτη ο μητροπολίτης εισήχθη στο χειρουργείο και υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου και τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται σε θάλαμο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου. Οι γιατροί εκτιμούν πως η κατάσταση της υγείας του σεβασμιότατου παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο άγνωστο παραμένει το πότε θα πάρει εξιτήριο.

Στο πλευρό του μητροπολίτη βρίσκονται οι ιεράρχες της Κρήτης, που τον επισκέπτονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα ενώ πριν από λίγες ημέρες τον σεβασμιότατο επισκέφθηκε και ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία