Καραμπόλα 3 οχημάτων στην εθνική οδό

Εκτύπωση

Καραμπόλα 3 οχημάτων στην εθνική οδό

  • Ελαφριά ευτυχώς τραυματίες παρόλη τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

17/11/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Πέντε συνολικά άτομα νοσηλεύονται στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από καραμπόλα τριών συνολικά οχημάτων στο βόρειο οδικό άξονα Κρήτης.
Το νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, επί της νέας εθνικής οδού Χανίων- Ηρακλείου στο ύψος του γνωστού πλέον για τα πολλά ατυχήματα, Πετρέ.

Για αδιευκρίνιστους λόγους μέχρι στιγμής, ένας 27χρονος οδηγός, ο οποίος είχε κατεύθυνση από τα Χανιά προς το Ρέθυμνο, ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα διερχόμενο ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο ενώ πίσω από το φορτηγό έπεσε και ένα ακόμα ιχ επιβατικό αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση τα Χανιά.


Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν πέντε συνολικά άτομα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφριά και να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού.

Ωστόσο στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου για τον απεγκλωβισμό των γυναικών που επέβαιναν στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, της 25χρονης οδηγού του ΙΧ αυτοκινήτου και της συνοδηγού του πρώτου οχήματος.

Σύμφωνα με το τμήμα τροχαίας οι τέσσερις επιβάτες του αυτοκινήτου που ξέφυγε από την πορεία του όπως επίσης και η 25χρονη οδηγός που έπεσε πάνω στο ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο φορούσαν ζώνες ασφαλείας και έτσι αποφεύχθηκαν το χειρότερα.

Για πάνω από μια ώρα στο σημείο που έγινε το τροχαίο ατύχημα η κυκλοφορία διεξάγονταν με δυσκολία, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές οχημάτων.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία