Στο στόχαστρο των αρχών εκατοντάδες πολίτες τον Οκτώβριο

Εκτύπωση

Στο στόχαστρο των αρχών εκατοντάδες πολίτες τον Οκτώβριο

16/11/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Πλούσια ήταν η δραστηριότητα των ανδρών του ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου τον περασμένο μήνα.
Πάνω από 1.500 άτομα συνολικά βρέθηκαν στο στόχαστρο των αρχών για διάφορες παραβάσεις.
Ενδεικτικά το μήνα Οκτώβριο άνδρες του ΤΑΕ Ρεθύμνου σε έρευνες που πραγματοποίησαν συνέλαβαν 31 άτομα και σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας βεβαιώθηκαν 132 παραβάσεις ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα, μια απομίμηση όπλου replica, τρία μαχαίρια- ξιφολόγχες και δεκαέξι φυσίγγια.
Οι αριθμοί αυτοί βέβαια προκαλούν φόβο και ανησυχία στους πολίτες που βλέπουν ότι η έξαρση όχι μόνο της εγκληματικότητας αλλά κάθε μορφής παραβατικότητας καλά κρατεί στο νομό Ρεθύμνου.

Το ίδιο διάστημα άνδρες του ΤΑΕ Μυλοποτάμου σε έρευνες που διεξήγαγαν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού, συνέλαβαν 71 άτομα εκ των οποίων τα 54 ήταν οι λαθρομετανάστες που εντοπίστηκαν στο Μπαλί ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 21 παραβάσεις.
Οι αστυνομικοί του τμήματος αστυνομικών επιχειρήσεων Μυλοποτάμου κατάσχεσαν επιπλέον 3 πολεμικά τυφέκια, 5 περίστροφα, δυο κυνηγετικά όπλα, επτά μαχαίρια, 18 γεμιστήρες, χίλια εξήντα έξι φυσίγγια, 13 κροτίδες και 209 δενδρύλλια κάνναβης.
Η αστυνομία χρειάζεται την στήριξη της πολιτείας για να αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο της υποστήριξαν οι περισσότεροι πολίτες.

Χρόνο με το χρόνο το αίσθημα ασφάλειας που ένιωθαν παλαιότερα οι πολίτες εξατμίζεται και τη θέση του πλεόν παίρνει ο φόβος για το αύριο.
Ένα καλύτερο μέλλον με προτεραιότητα στην καταστολή κάθε μορφής εγκληματικότητας και παραβατικότητας ζητούν οι πολίτες και η πολιτεία πρέπει & οφείλει να τους ακούσει...

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία