Παλιό και παντελώς ακατάλληλο το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης λέει η κ.Όλγα Κεφαλογιάννη

Εκτύπωση

Παλιό και παντελώς ακατάλληλο το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης λέει η κ.Όλγα Κεφαλογιάννη

13/11/09

Σχετικά με το γνωστό πλέον πρόβλημα του κτιρίου του αστυνομικού μεγάρου η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το ζήτημα της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ρεθύμνου.

Η ερώτησης της κ. Κεφαλογιάννη απευθύνεται στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και το κείμενο της έχει ως εξής:

«Οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου στεγάζονται σε κτίριο που βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.
Το κτίριο αυτό είναι παλιό και παντελώς ακατάλληλο για την στέγαση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και για το λόγο αυτό είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη του Ρεθύμνου.

Η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, βρισκόταν σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου.
O Δήμος Ρεθύμνου είχε προσφέρει το απαιτούμενο οικόπεδο στην περιοχή των Μισσιρίων και είχαν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την έγκριση του σχετικού Ρυμοτομικού Σχεδίου, προκειμένου να είναι δυνατή η αξιοποίηση της έκταση αυτής για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της πόλης.

Επειδή πρόκειται για σημαντικό και αναγκαίο έργο, το οποίο αφενός είναι απαραίτητο για την σύγχρονη λειτουργία των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στο νομό και παράλληλα θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της πόλης του Ρεθύμνου,

 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Τι προτίθεται να κάνει για την ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη του Ρεθύμνου, που αποτελεί χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.»


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία