Ακυρώνεται η πραγραμματισμένη επίσκεψη της Ντόρας στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Ακυρώνεται η πραγραμματισμένη επίσκεψη της Ντόρας λόγω του θανάτου της Αλίκης Καραμανλή
 

  • Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα παραστεί στη κηδεία της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή

13/11/09

Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα, στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου και νοσηλευόταν από τις αρχές Οκτωβρίου, η μητέρα του τέως πρωθυπουργού κ. Κώστα καραμανλή, Αλίκη.

Για αυτό το λόγο, από το γραφείο τύπου της Βουλευτού Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, ανακοινώνεται, ότι ακυρώνεται η πολιτική εκδήλωση με ομιλήτρια την υποψήφια πρόεδρο της παράταξης κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είχε προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 11:30 στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα παρευρεθεί στην εξώδιο ακολουθία για την μητέρα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα.
Η περιοδεία της υποψηφίας Προέδρου σε Χανιά και Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Για την ιστορία η Αλίκη Καραμανλή είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, με προβλήματα υγείας, την επόμενη των εκλογών (5/10).
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί όπως πραναφέραμε, το Σάββατο το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα.

Η ταφή της Αλίκης Καραμανλή θα γίνει στο νεκροταφείο της Ραφήνας, και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως επιθυμεί και ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία