Ο ΟΑΕΠ στο Ρέθυμνο, για τις εξαγωγές!

Εκτύπωση

Ο ΟΑΕΠ στο Ρέθυμνο, για τις εξαγωγές!
 

  • «ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Ο ΟΑΕΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

12/11/09

Η σημερινή συγκυρία στο διεθνές εμπόριο καθιστά την αύξηση της "εξωστρέφειας" δύσκολη υπόθεση, αφού επικρατεί σκληρός ανταγωνισμός όσον αφορά στις παρεχόμενες πιστωτικές διευκολύνσεις, ενώ παράλληλα υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι μη πληρωμής, λόγω της οικονομικής και πολιτικής αστάθειας που επικρατεί.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) είναι αυτόνομος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, εποπτευόμενος από το Υπουργείο Οικονομίας και ασφαλίζει, έναντι εμπορικών και πολιτικών κινδύνων μη πληρωμής, τις εξαγωγικές πιστώσεις που παρέχουν οι Έλληνες εξαγωγείς σε πελάτες του εξωτερικού για την πώληση προϊόντων, υπηρεσιών, ή ακόμα κατασκευής τεχνικών έργων. Ασφαλίζει επίσης, έναντι πολιτικών κινδύνων, τις επενδύσεις που πραγματοποιούν Έλληνες επιχειρηματίες στο εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΠ, διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο) την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 19:00 με θέμα:

«Στη Διεθνή Οικονομική Κρίση, ο ΟΑΕΠ στηρίζει αποτελεσματικά τις Ελληνικές Εξαγωγικές Επιχειρήσεις».

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής του ΟΑΕΠ, Δρ. Κλέαρχος Ευστρατόγλου, και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κατάρτισης Συμβολαίων & Υποστήριξης Πελατών του ίδιου Οργανισμού κ. Αριστείδης Κρεββατάς.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία