Ρέθυμνο & SKAI TV

Εκτύπωση

Ρέθυμνο & SKAI TV

12/11/09

To Ρέθυμνο συμμετέχει στην πρωτότυπη, σπονδυλωτή, τηλεοπτική παραγωγή του Τ/Σ Σκαϊ «Ι LOVE GR» που θα αναδείξει, με τη συμμετοχή των τηλεθεατών, την ομορφότερη περιοχή της χώρας μας!

Η συγκεκριμένη εκπομπή που θα μεταδοθεί ζωντανά το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009, στις 7 το βράδυ, στόχο έχει να μας ταξιδέψει σε γνωστές αλλά και άγνωστες περιοχές της χώρας μας και να μας αποκαλύψει τις ομορφιές της και τους μοναδικούς ανθρώπους της.

Κάθε εκπομπή διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές μας  επιλογές και  τα αγαπημένα μέρη που ψηφίζουμε.
Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, η "I LOVE GR", θα αναδείξει τον πιο αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων.
Στο Στούντιο του Σταθμού θα φιλοξενηθεί αντιπροσωπεία 30 περίπου πολιτών για να ανασύρουν τις νοσταλγικές αναμνήσεις όσων έχουν επισκεφθεί το Ρέθυμνο και να γνωρίσουν οι τηλεθεατές τον ποικιλόμορφο τόπο μας!

Όσοι από μας επιθυμούμε να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του Ρεθύμνου για την ανάδειξή του στον πιο αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων δεν έχουμε παρά να καταθέσουμε την ψήφο μας από τώρα και μέχρι ένα τέταρτο πριν τη λήξη της εκπομπής με τους εξής τρόπους:

1. Από κινητό: στέλνοντας SMS στο 54660 γράφοντας Η (κενό) και 7 για Ρέθυμνο
2. Μέσω internet:
www.ilovegr.gr 
www.rethymno.gr 

Συμμετέχουμε στο διαγωνισμό εκτιμώντας πως κάθε πρωτοβουλία με δυνατότητα ευρείας απήχησης σε μεγάλο αριθμό πολιτών, που επικεντρώνεται στην προβολή και ανάδειξη της κουλτούρας, της φυσικής ομορφιάς και του πολιτισμού κάθε πόλης της χώρας μας, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες ευγενούς ανταγωνισμού, αξίζει την υποστήριξη μας.

Ψηφίζουμε Ρέθυμνο λοιπόν, γιατί πραγματικά πιστεύουμε πως η πόλη μας αξίζει να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή των Ελλήνων για τις διακοπές τους!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία