Η "Βραδυνή περιπολία" σμίγει με το "Πρωινό Δελτίο"!

Εκτύπωση

Η "Βραδυνή περιπολία" σμίγει με το "Πρωινό Δελτίο"!!

  • Η νέα & πολλά υποσχόμενη εκπομπή από την Δευτέρα στον Μελωδία Fm στους 102,7

12/11/09
Γράφει η
Μόνικα Ζουγανέλη

Ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο και ταυτόχρονα κεφάτο δίωρο περιμένει όλους εσάς την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ στον Μελωδία Fm στους 102,7.
Την νέα αλλά πολλά.....υποσχόμενη εκπομπή θα παρουσιάζουν καθημερινά:

  • η Βάλια Βασιλάκη
  • η Ροζαλία Ιωάννου και
  • η Μαρία Καλογεράκη

Κάθε βράδυ από τις 8 μέχρι και τις 10 θα "ξεσκονίζουν" την τρέχουσα τοπική επικαιρότητα και όχι μόνο, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πρωινό Δελτίο" με τους Βασίλη Κασιμάτη & Εύη Κοσμά, φιλοξενήθηκε μία εκ των συντελεστών της νέας αυτής εκπομπής η κ. Ροζαλία Ιωάννου η οποία σχολίασε ζωντανά το στίγμα της εκπομπής, το ύφος και κυρίως την θεματολογία που όπως η ίδια ανέφερε ... "ενδιαφέρει κυρίαρχα το σύνολο των ενεργών πολιτών του Ρεθύμνου"
Στην εκπομπή θα προσεγγίζουν κοινωνικά, πολιτιστικά ακόμα και θέματα ...ομορφιάς. Συντροφιά με όλους εσάς στο επίκεντρο καθημερινά θα τίθενται και θέματα που απασχολούν εκατοντάδες νοικοκυριά.
Η "Bραδινή περιπολία" υπόσχεται σε όλους σας ένα ενημερωτικό αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό βράδυ καθημερινά από την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Συντονιστείτε την ερχόμενη Δευτέρα 16 του μήνα στη νέα & μοναδική βραδυνή εκπομπή της πόλης.

Μαζί με τους πρώτους εμβολιασμούς που θα ξεκινήσουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας τη συγκεκριμένη μέρα, ξεκινάει και η νέα εκπομπή "Bραδινή περιπολία" τα πρώτα μονοπάτια της στην ενημέρωση, που σας υπόσχεται ... ότι μέχρι σήμερα δεν έχετε ακούσει!
Αυτό που απομένει είναι να το αποδείξουμε και για αυτό σας περιμένουμε!
Εσείς απλά συντονιστείτε καθημερινά στις 8 το βράδυ από την ερχόμενη Δευτέρα στον Μελωδία Fm στους 102,7.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία