Το 15313 στην υπηρεσία του κοινού

Εκτύπωση

Το 15313 στην υπηρεσία του κοινού
 

  • ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ(15313) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ

10/11/09

Ξεκινά να λειτουργεί από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου η τηλεφωνική γραμμή της Νομαρχίας Ρεθύμνου (15313),η οποία θα παρέχει ενημέρωση και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πολίτες του Νομού σχετικά με την αντιμετώπιση της νέας γρίπης.

Για το λόγο αυτό συναντήθηκαν σήμερα με τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη και την αρμόδια Αντινομάρχη, κα Γιάννα Κεφαλογιάννη - Μπιρλιράκη, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Χρήστος Λιονής καθώς και οι δύο γιατροί, που θα στελεχώσουν την τηλεφωνική γραμμή. 

Εκτός από τους δύο γιατρούς η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έχει προσλάβει και μια νοσηλεύτρια, η οποία θα απασχοληθεί στους εμβολιασμούς.

Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή της Νομαρχίας (15313), η οποία είναι η πρώτη που λειτουργεί σε επίπεδο Νομαρχιών σε όλη την Ελλάδα, θα είναι ανοικτή κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 9 το πρωί ως τις 11 το βράδυ για να προσφέρει ενημέρωση στο κοινό σχετικά με την πρόληψη, τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση της νέας γρίπης.

Την οργάνωση και λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής έχουν αναλάβει εκ μέρους του Συντονιστικού Οργάνου για την αντιμετώπιση της Γρίπης οι Γιατροί, κ.κ Χρήστος Λιονής, Ανδρέας Ξανθός και Γιώργος Στεφανάκης και η Υπάλληλος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας κα Τζεμοπούλου.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία