Βραβεύσεις K. Αγγελάκη - Α. Γκαγκαουδάκη - Μ. Κιμιονή & αλλαγή προπονητή

Εκτύπωση

Βραβεύσεις
K. Αγγελάκη
Α. Γκαγκαουδάκη 
Μ. Κιμιονή & αλλαγή προπονητή

  • Η διοίκηση του ΑΟ Επισκοπής πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Μοχό προχώρησε σε 3 βραβεύσεις.
  • Νικολιδάκης: Για την αλλαγή προπονητή της ομάδας

10/11/09

Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο έκανε το ΔΣ της ομάδας μας και σε προηγούμενα παιχνίδια, μετά από απόφαση του συμβουλίου μας να βραβεύει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και κάποιον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ή παράγοντα.
Η Επισκοπή με αυτήν την κίνηση δείχνει ότι δεν ξεχνά την ιστορία της και τους ανθρώπους που πρόσφεραν στο παρελθόν στο σύλλογο.

Βραβεύθηκαν οι Κώστας Αγγελάκης και Αρίστος Γκαγκαουδάκης οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ομάδα μας την δεκαετία του 80΄. 
    

Βραβεύθηκε επίσης ο Μανώλης Κιμιονής που φόρεσε την φανέλα της Επισκοπής, ξεκινώντας το 1985 από της Ακαδημίες συλλόγου ως 2005, με εξαίρεση την διετία 89΄-91΄που αγωνίστηκε στην Ερ. ΕΑΡ, και το 03΄ στην Ασή Γωνιά.
Πανηγύρισε με την ομάδα μας 5 τίτλους. Τέσσερα πρωταθλήματα Ρεθύμνου, Β΄- 89΄, Α΄- 90΄- 94΄, 02΄, και ένα Κύπελλο ΕΠΣ Ρεθύμνου το 05΄.

Τις απονομές στους παλαιμάχους, παραδίδοντας τους πλακέτες αλλά και την εμφάνιση της Επισκοπής με τα ονόματα τους έκαναν μέλη του συμβουλίου της ομάδας μας, και πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Δημήτρης Λελεδάκης, ο γραμματέας κ. Σήφης Πετράκης, και το μέλος κ. Μανώλης Μανουσάκης.

Για την αλλαγή προπονητή της ομάδας

Μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Κατσούλη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, το ΔΣ αποφάσισε μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής μας, την ομάδα αναλαμβάνουν ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κατσούλη, Αντώνης Σερβιλάκης και ο γυμναστής της ομάδας Στράτος Γιοκαριδάκης.

Ο πρόεδρος της Επισκοπής κ. Μιχάλης Νικολιδάκης μίλησε για την απομάκρυνση του Γιάννη Κατσούλη, ξεκαθαρίζοντας ότι η Επισκοπή βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή έχοντας στα χεριά του αρκετά ονόματα.

«Οι δρόμοι μας με τον Γιάννη Κατσούλη χώρισαν καθαρά για λόγους διαφοράς φιλοσοφίας. Η επιλογή αυτή είναι δική μου απόφαση. Ως ΑΟ Επισκοπή σε καμιά περίπτωση δεν παραγνωρίζουμε την προπονητική αξία, το ήθος του και την προσφορά του στην ομάδα μας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Εμείς από σήμερα το πρωί βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Εξετάζουμε αρκετές περιπτώσεις και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την ομάδα μας 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία