Οικονομία - ώρα μηδέν

Εκτύπωση

Οικονομία - ώρα μηδέν

  • ΠΑΣΟΚ- Ψήφος εμπιστοσύνης από το λαό και σκληρή δουλειά

9/11/09
Γράφει η Μαρία Καλογεράκη

Η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, το έλλειμμα για το 2009 υπολογίζεται ότι θα κλείσει στο 12,7% και το χρέος στο 125,3% του ΑΕΠ.
Την ίδια στιγμή ο υπουργός Οικονομικών έχει δεσμευτεί ότι το έλλειμα θα μειωθεί αισθητά μέσα στο 2010.
Αισιοδόξος για την πορεία της οικονομίας στην Ελλάδα εμφανίστηκε σήμερα από το Ρέθυμνο
ο Υφυπουργός κ. Σταύρος
Αρναουτάκης
όπου και βρέθηκε και ο υφυπουργός οικονομικών Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι με σκληρή και συλλογική δουλειά η νέα κυβέρνηση θα κάνει πράξη όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

"Είδατε από τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης, μέσα σε ένα μήνα, ότι το νομοσχέδιο, το οποίο ήρθε για την αλληλεγγύη στα φτωχά στρώματα του πληθυσμού, στα εισοδήματα, είναι μια υπόσχεση προεκλογική, που γίνετε πράξη. Θεωρούμε ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε έχοντας τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων αλλά παράλληλα να αναδεικνύουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά, όμως με συλλογική δουλειά μπορούμε να πετύχουμε το στόχο και αυτά που έχουμε υποσχεθεί στον Έλληνα και την Ελληνίδα".

Ωστόσο τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική οικονομία τα βιώνουν στο πετσί τους καθημερινά οι πολίτες.
Η ανεργία καλπάζει την ίδια ώρα που η κακή οικονομική συγκυρία έχει γονατίσει τους περισσότερους έλληνες πολίτες, οι οποίοι στήριξαν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Εν τω μεταξύ σχολιάζοντας ο υφυπουργός Οικονομίας την δυσαρέσκεια αρκετών πολιτών για την κατάργηση του μέτρου της απόσυρσης που "έβαλε φρένο" η νέα κυβέρνηση, υποστήριξε πως: "400 εκατ. Ευρώ να δίναμε μέσα από τον προϋπολογισμό, είναι καλύτερα να τα δώσουμε κάπου αλλού και όχι στα αυτοκίνητα ".


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία