"Πρωινό Δελτίο", ήρθε κι έδεσε!

Εκτύπωση

"Πρωινό Δελτίο", ήρθε κι έδεσε!Τομή στα ραδιόφωνα της πόλης
 

  • Μια νέα μελωδική φωνή - Μελωδία 102,7 στα FM ... υπό νέα διεύθυνση!
  • Ενημέρωση και ποιοτική μουσική, όλη μέρα.
  • "Νέο σταθμό στα καθημερινά" αποτελεί η αγορά του νέου ραδιοφωνικού σταθμού από την "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ"

            10/11/09

της Μόνικας
Ζουγανέλη
Χθες στις 08.00 το πρωί επαναξεκίνησε ως είχε προαναγγελθεί, η μετάδοση της ραδιοφωνικής μας εκπομπής «Πρωινό Δελτίο», από τον δικό μας νέο ραδιοφωνικό σταθμό που είναι πλέον έτοιμος.

Η παλιά ομάδα των συντελεστών της εκπομπής, "Πρωινό Δελτίο", Βασίλης Κασιμάτης, Σάββας Γωνιωτάκης & Εύη Κοσμά συντροφιά με το νέο μας μέλος, Νίκο Κοζάκη στα μικρόφωνα.
Μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του σταθμού, σχολίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα πεπραγμένα του Ρεθύμνου μέσα από ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο.
Με ανάλαφρο ρυθμό, ξεφεύγοντας από το κατεστημένο, παρουσιάζει την σκληρή πραγματικότητα μέσα από ένα ήπιο πρίσμα, ένα ουσιαστικό αλλά και αρκετά ευχάριστο πρόγραμμα με πολύ κους-κους, περίσσιο κέφι, βγάζοντας θετική ενέργεια και λίγη σάτιρα, γιατί όπως και να το κάνουμε, από αρχαιοτάτων χρόνων ... η σάτιρα είναι Ελληνική!

Η εκπομπή αυτή είχε ξεκινήσει λίγο πριν τη προεκλογική περίοδο, φιλοξενούμενη προσωρινά σε άλλο σταθμό, κάνοντας θραύση και ταυτόχρονα υψηλά νούμερα ακροαματικότητας.

Ύστερα και από την αγορά του σταθμού Μελωδία 102,7 και αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τη νέα πλέον ιδιοκτήτρια εταιρία για τις αλλαγές που χρειαζόντουσαν καθώς και αυτή της «αλλαγής χαρακτήρα», σε ενημερωτικό-μουσικό σταθμό (όπου ως γνωστό μόνο ένας - υπό καθεστώς νέας αγοροπωλησίας - σταθμός δύναται να το κάνει), ο ΜΕΛΩΔΙΑ 102,7 στα FM είναι πλέον καθόλα έτοιμος να χαράξει μια νέα πορεία στα Ρεθυμνιώτικα δρώμενα.

Η ανεξάρτητη φωνή του δημοσιογραφικού επιτελείου της «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ», που όλοι ξέρετε και έχετε αγαπήσει, συνεχίζει δυναμικά και με το ίδιο πάθος τη προσφορά στην ενημέρωση. Συνεχίζει να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα που θέλει εδώ και χρόνια την δημοσιογραφία στην Ελλάδα να μην είναι αυτό που θάπρεπε να είναι ...

Το «μαχαίρι στο κόκαλο» λοιπόν και πάμε ...!
Πάμε μαζί να χαράξουμε μια νέα πορεία στο Ρέθυμνο με τη φιλελεύθερη, ανεξάρτητη και κυρίως δυναμική φωνή που η εφημερίδα «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» θεμελίωσε πριν από δύο χρόνια.

Ακόμα ένα κάστρο, αυτό της ραδιοφωνίας, έπεσε. Ο νέος σταθμός αγοράστηκε.
Έπεται η συνέχεια! Επόμενος σταθμός μας; Ίσως ... ένας τηλεοπτικός σταθμός!
Οψόμεθα!!!

Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους καθημερινά εκεί.

Τα τηλέφωνα του σταθμού, νούμερα που δύσκολα ξεχνιούνται: 
(28310)      22 22 5  &  22 20 5

στη διάθεση του κοινού για τις παρεμβάσεις σας, τις εισηγήσεις σας, τις καταγγελίες σας.
Κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08.00 το πρωί έως τις 10.15 στην εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» από το δικό μας πλέον «σπίτι», τον ΜΕΛΩΔΙΑ 102,7 στα FM αλλά και στο ίντερνετ μέσω του γνωστού E-radio καθώς και με links (συνδέσμους) από το αγαπημένο σας AgoraPress.gr και όχι μόνο!

Εκπλήξεις κάθε μορφής ετοιμάζονται να σας καταπλήξουν, γι αυτό μείνετε συντονισμένοι.
Εκπομπές ποκίλου χαρακτήρα είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν άμεσα, προσφέροντάς σας τη ποιότητα και τη διαφορετικότητα που όλοι αναζητούν!

Εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» στο Ρέθυμνο, από τον Μελωδία 102,7 στα FM
Ο δικός σας "ηχηρός" σταθμός!!!


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία