Άφησε το τμήμα και πήγε για... clubbing!!!

Εκτύπωση

Άφησε το τμήμα και πήγε για...  clubbing!!!


 

  • Ε.Δ.Ε. (Ένορκη διοικητική εξέταση) έχει διαταχθεί για την υπόθεση του αστυνομικού, που σε ώρα υπηρεσίας μετέβη σε μπαρ του Ηρακλείου

30/10/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Ένας 45χρονος αστυνομικός από το Ηράκλειο, το βράδυ της Τρίτης και εν ώρα υπηρεσίας, έβαλε λουκέτο στο αστυνομικό τμήμα Ανωγείων για να βγει να διασκεδάσει. Έτσι λοιπόν, μετέβη με το υπηρεσιακό όχημα σε γνωστό μπαρ του Ηρακλείου, αρκετά μακρυά όπως διαπιστώνει κανείς, από το πόστο του.

Τον αστυνομικό εντόπισαν οι συνάδελφοί του από το Ηράκλειο, οι οποίοι ενώ εκτελούσαν περιπολία, είδαν το όχημα της αστυνομίας έξω από το μπαρ και σταμάτησαν να δουν τι συμβαίνει. Σε βάρος του 45χρονου αστυνομικού έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ ήδη υπηρετεί σε άλλο αστυνομικό τμήμα, δυτικά του Ρεθύμνου.

"Εξετάζεται το γεγονός να τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός, μετά τα καταγγελλόμενα και τα όσα γράφονται στον τοπικό τύπο. Ήδη έχει μετακινηθεί από το συγκεκριμένο τμήμα σε ένα άλλο περιφερειακό τμήμα, προκειμένου να γίνει η έρευνα σε βάρος του", σημειώνει ο ταξίαρχος Μανόλης Παραβολιδάκης.

Ωστόσο, ο 45χρονος που υπηρετεί είκοσι χρόνια περίπου στην ελληνική αστυνομία, πληροφορίες αναφέρουν ότι και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την υπηρεσία του, καθώς αρκετές φορές έχει υποπέσει σε διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα. 
 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία