Το κοριτσάκι με τα σπίρτα κάνει τις τελευταίες πρόβες!

Εκτύπωση

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα κάνει τις τελευταίες πρόβες!

 

Οι μέρες άρχισαν σιγά-σιγά να μετρούν ανάποδα και ο καιρός που θα δούμε στη θεατρική σκηνή «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» πλησιάζει. Ο σκηνοθέτης του έργου Μανώλης Ζαχαράκης ο οποίος επιμελείται ταυτόχρονα και τη μουσική της παράστασης, βάζει τις τελευταίες πινελιές και υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όλους όσους παρακολουθήσουν την παράσταση.
Και γνωρίζοντας τις ποιοτικές δουλειές του, δεν έχουμε αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Ήρθε όμως η ώρα να σας παρουσιάσουμε και τους πρωταγωνιστές τις παράστασης και δεν είναι άλλοι από τους: Μαρία Ζαχαράκη, Γιάννη Φωτάκη, Γιώργο Πεδιαβιτάκη, Ασπασία Μεταξάκη, Μαρία Δελλημάρα, Αγγελική Λυγινού, Χαρούλα Σταματεράκη και Αθηνά Γαρμπιδάκη.
Είναι τα παιδία που δούλεψαν με όρεξη και μεράκι για την παράσταση, που αγάπησαν αυτό το κοριτσάκι και είναι έτοιμοι να κάνουν και σας να το αγαπήσετε μέσα από τις ερμηνείες τους.

Κοντά στο σκηνοθέτη και στους ηθοποιούς μας όμως, δούλεψαν και άλλοι συνεργάτες, που αξίζει να τους αναφέρουμε, γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στη θεατρική σκηνή το έργο μας και αυτοί είναι: 
η  Σιμόν Μιχάλα  που φρόντισε για τα κοστούμια,
ο Γιώργος Πριναράκης που θα έχει την επιμέλεια του φωτισμού και
ο Γιάννης Καλλέργης που έκανε τη χορογραφία,
φωτογραφίες τράβηξε ο Γιώργος Σπυριδάκης,
επίσης η Ασπασία Μεταξάκη επιμελήται το μακιγιάζ,
τέλος υπεύθυνος δημιουργικού είναι ο Νεκτάριος Δρουδάκης
και τις δημόσιες σχέσεις έκανε η
Ελευθερία Γιακουμογιαννάκη.

Με αυτήν την ευκαιρία που δίνεται, η εταιρία τέχνης και πολιτισμού  ΕΙΔΟΜΕΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει πραγματικά όλους όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η θεατρική παράσταση. 
Για μας, πέρα από το έργο, που ούτως η άλλως θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, γιατί αποτελεί την πρώτη μας προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με το κοινό, ξεχωριστή και ιδιαίτερη για μας, θα παραμείνει και η συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πέρα του ότι μοιραστήκαμε καινούριες εμπειρίες, μοιραστήκαμε και μια κοινή μεγάλη αγάπη, αυτήν που τρέφουμε όλοι για το θέατρο.
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ και ευχόμαστε τα βήματα μας να ξανασμίξουν και στο μέλλον, σε επόμενα καλλιτεχνικά μονοπάτια.

Για την ώρα περιμένουμε όλοι με γλυκιά προσμονή να απολαύσουμε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειάς και να δούμε «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» να ανεβαίνει στη σκηνή!    

   
Ελευθερία Γ. Γιακουμογιαννάκη

Υπέθυνη Δημοσίων Σχέσεων« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία