Ο δικηγόρος του 44χρονου Ρεθυμνιώτη γνωστού επιχειρηματία στο «Απογευματινό Δελτίο»

Εκτύπωση

Ο δικηγόρος του 44χρονου Ρεθυμνιώτη γνωστού επιχειρηματία
στο «Απογευματινό Δελτίο»

  • Ελεύθερος ο 44χρονος, γνωστός Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας, που συνελλήφθη την περασμένη Τετάρτη
  • Δίχως περιοριστικούς όρους
  • Ελεύθερος και ο 50χρονος Ρεθυμνιώτικης καταγωγής, υπάλληλός του από τον Ασπρόπυργο

22/10/09

του Βασίλη
Ο δικηγόρος κ. Γιώργης Δρυγιαννάκης, μίλησε χθες στη ραδιοφωνική μας εκπομπή «Απογευματινό Δελτίο», σχετικά με την αποφυλάκιση των δύο ως άνω πελατών του.

Ο κ. Δρυγιαννάκης, αφού εξιστόρησε τη μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη επί εξαημέρου ο 44χρονος επιχειρηματίας/πελάτης του, εστίασε στο γεγονός της αθωότητάς του, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του.
Ο δικηγόρος μας είπε, ότι ο πελάτης του απλώς βρισκόταν στην επιχείρησή του κοιμώμενος, ενώ η μόνη ανάμειξη που οι αστυνομικοί του προσάρτησαν, ήταν ότι τα κιβώτια με την ινδική κάνναβη φορτώθηκαν, εν αγνοία του, σε φορτηγό της ιδιοκτησίας του, από τον 33χρονο οδηγό της επιχείρησης.

«Αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ποινικά κολάσιμη πράξη» συμπληρώνει ο ίδιος.
Ο κ. Δρυγιαννάκης συμπλήρωσε, ότι η αλήθεια έλαμψε και το μόνο που μένει, είναι να αποκατασταθεί στο έπακρο η τιμή και η υπόληψη του 44χρονου επιχειρηματία, όπου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι, τελικά, αυτό που πληρώνει ο κάθε άδικα κατηγορούμενος.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν περιοριστικοί όροι στην αποφυλάκιση του επιχειρηματία, καθώς και του υπαλλήλου του, ο δικηγόρος τους κ. Γ.Δρυγιαννάκης απάντησε ότι η αποφυλάκιση εκδόθηκε δίχως περιοριστικούς όρους και χωρίς καμία χρηματική εγγύηση.

Κλείνοντας τη συζήτηση στην εκπομπή, μας είπε ότι αναμένεται σύντομα, ίσως, να έχουμε και απαλλακτικό βούλευμα, ούτως ώστε οι πελάτες του να μην περάσουν καν από δίκη, αφού όπως προανέφερε, δεν προκύπτουν σε καμία περίπτωση επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος τους.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 20 Μάρ 2018

Αρθρογραφία