Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος ο προστάτης της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτύπωση

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος ο προστάτης της ΕΛ.ΑΣ.21/10/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν και στο τμήμα δοκίμων αστυφυλάκων Ρεθύμνου, οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του σώματος της ελληνικής αστυνομίας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την καθιερωμένη δοξολογία στον ιερό ναό της αγίας ειρήνης ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής.

Ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου με αφορμή την σημερινή εκδήλω
ο Ταξίαρχος κ.Μανώλης
Παραβολιδάκης
ση διαβεβαίωσε τους πολίτες του Ρεθύμνου, ότι οι ένστολοι του νομού θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την πάταξη της εγκληματικότητας, προκειμένου να αισθάνονται ασφαλείς.
«Είμαστε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε τον Άγιο Αρτέμιο, τον προστάτη της ελληνικής αστυνομίας. Θέλω να υποσχεθώ στους πολίτες του νομού ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας, να νιώθουν ασφαλείς, να εμπεδώσουμε αυτό το αίσθημα. Είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε τη ζωή του, την τιμή του και την περιουσία του, τους θέλουμε συμπαραστάτες όλους τους πολίτες του Ρεθύμνου και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά, θα είμαστε στην διάθεσή τους για οποιοδήποτε πρόβλημα», ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου, Ταξίαρχος κ. Μανόλης Παραβολιδάκης.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό, κ. Μανόλης Όθωνας καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έδωσαν το παρόν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του προστάτη της ελληνικής αστυνομίας.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νομού εξέφρασε την συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου.

«Η παρουσία μας στον εορτασμό του προστάτη της ελληνικής αστυνομίας, εμπεριέχει τον συλλογισμό της ενεργού συμπαράστασης στο έργο που η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου επιτελεί.
Ένα έργο που χρειάζεται όχι μόνο την συμβολική μας παρουσία αλλά την ενεργή στήριξη και συμπαράστασή μας γιατί έχει συγκεκριμένες και γνωστές δυσκολίες.
Η περίοδος που ξεκινά και σε αυτό τον τομέα πιστεύω ότι θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή εποχής
», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής κ. Όθωνας.

Ο θρησκευτικός εορτασμός προς τιμή του προστάτη του σώματος Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκε σε όλες τις έδρες των αστυνομικών διευθύνσεων σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της αστυνομίας, από τις 12 μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική αιμοδοσία από το προσωπικό της ελληνικής αστυνομίας.
Από το σύνολο των φιαλών αίματος το 13 θα διατεθεί υπέρ της τράπεζας αίματος του σώματος, ενώ τα 23 θα διατεθούν στο υπουργείο υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των παιδιών και των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία