Το "Απογευματινό Δελτίο" απογειώνεται με τον FLY

Εκτύπωση

Το "Απογευματινό Δελτίο" απογειώνεται με τον FLY


Διανύουμε ήδη τη 3η  εβδομάδα εκπομπών της νέας ραδιοφωνικής παραγωγής της δημοσιογραφικής ομάδας της 1ης σε κυκλοφορία στη Κρήτη, εφημερίδας «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ».


20/10/09
της Εύης Κοσμά

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει λοιπόν η εκπομπή «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ» όπου το θερμόμετρο έχει χτυπήσει «κόκκινο» αφού η ειδησεογραφία στο Ρέθυμνο είναι σε πολύ γόνιμο στάδιο ύστερα και από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σε συνδυασμό πάντα με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής, μεγάλα ονόματα του Ρεθύμνου & απλοί ακροατές, φορείς, παράγοντες και τόσοι άλλοι που δίνουν καθημερινά το δικό τους στίγμα - λαμβάνοντας το «βήμα» - μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό κοινωνικό-ενημερωτικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας σε ένα σοβαρό κους-κους ενημερώνοντας ταυτόχρονα το μεγάλο κοινό του σταθμού FLY 95,9 FM.

Οι συντελεστές της εκπομπής παρουσιάζουν τη πλούσια θεματολογία της ημέρας υπό ένα διαφορετικό πρίσμα σε πολύ ανάλαφρους τόνους, αφού και η ώρα μετάδοσης είναι τέτοια που επιτρέπει το ηπιότερο ύφος.

Το επιτελείο της παραγωγής σε συνεργασία με την εφημερίδα "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ" επιχείρησαν μια βαθιά τομή στην ενημέρωση στο Ρέθυμνο αφού ουδέποτε παρουσιάστηκε τέτοια ώρα κάτι παρόμοιο!

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, όπου και μεταδίδεται ζωντανά το "Απογευματινό Δελτίο", η ακροαματικότητα βάσει επίσημων ερευνών είναι κατά 34,6% μεγαλύτερη από τις πρωινές ζώνες.
Αυτό εξηγείται με απλά λόγια. Το πρωί οι ακροατές είναι σε μια εγρήγορση, στις ουρές των τραπεζών, δημοσίων υπηρεσιών, στα επαγγελματικά ραντεβού τους και εν γένει βρίσκονται σε μια κατάσταση καθόσον μας ομολογούν οι ίδιες έρευνες, που δεν επιτρέπει την τεταμένη προσοχή σε τέτοιου είδους εκπομπές.

Το απόγευμα από την άλλη και ειδικώτερα η ώρα που επέλεξε η παραγωγή του «Απογευματινού Δελτίου» (5-7 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής) οι Έλληνες ακροατές & τηλεθεατές βάσει πάντα των ίδιων μετρήσεων, βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή της ημέρας για να λάβουν σωστά τα μηνύματα και την ενημέρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα του FLY 95,9 FM μεταδίδεται μέσω streaming, ζωντανά και στο διαδίκτυο, προσφέροντας την δυνατότητα στους ακροατές μαςκαι «εκτός συνόρων», ανά τον κόσμο να ακούνε τον αγαπημένο τους σταθμό που σταθερά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις προτίμησης στο Ρέθυμνο!

Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη την οποία αντλούμε καθημερινά από το κοινό μας και δεσμευόμαστε να παρουσιάζουμε στο μέλλον ολοένα και νέες πρακτικές, νέες εφαρμογές ακολουθώντας τις τάσεις των ακροατών μας.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία