Τον εισαγγελέα Ρεθύμνου επισκέφθηκαν τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ

Εκτύπωση

Τον εισαγγελέα Ρεθύμνου επισκέφθηκαν τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ

  • Αφορμή η επιστολή του ΟΑΔΥΚ προς την δημοτική επιχείρηση, που αναγγέλει την διακοπή της υδροδότησης


16/10/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν τα μέλη της διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Ρεθύμνου όπως άλλωστε είχαμε επισημάνει προχθές ότι θα συνέβαινε και από την εκπομπή μας "Απογευματινό Δελτίο", μετά το έγγραφο που έστειλε ο ΟΑΔΥΚ στην δημοτική επιχείρηση και στο οποίο ανακοινώνεται ούτε λίγο ούτε
ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ
κ. Κώστας Λαμπρινός
πολύ ότι θα διακοπεί η παροχή νερού προς την επιχείρηση από τις πηγές της Αργυρούπολης και τα Δράμια, λόγω συσσωρεμένων χρεών που υπάρχουν από το 2007.

Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ενημέρωσε χθες τον εισαγγελέα Ρεθύμνου για το πρόβλημα που έχει προκύψει αλλά και για τις διαστάσεις που αναμένεται να πάρει καθώς οι Ρεθεμνιώτες θα μείνουν κυριολεκτικά σε λιγότερο από δυο εβδομάδες χωρίς νερό.

Εν τω μεταξύ ο νομικός σύμβουλος του δήμου, θα στείλει εξώδικο από την πλευρά της δημοτικής επιχείρησης στον οργανισμό ανάπτυξης δυτικής Κρήτης, προκειμένου οι διαδικασίες να «παγώσουν» μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή στις δυο πλευρές. Ο οργανισμός διεμήνυσε μέσω της επιστολής που έστειλε στην δημοτική επιχείρηση ότι από τις 19 του μήνα θα διακόψει για τέσσερις ώρες την ημέρα το νερό ενώ στις 26 η διακοπή της υδροδότησης θα γίνει οριστική.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία